Cele mai puternice firme private integral româneşti din fiecare judeţ şi oamenii de afaceri care le controlează ANALIZĂ EXCLUSIVĂ

Dedeman, deţinută indirect de fraţii Pavăl, şi Tinmar Energy, controlată de Augustin Oancea, sunt cele mai mari companii private integral româneşti. Cele mai mari cinci firme private integral româneşti din Bucureşti şi din Bacău au avut afaceri nete peste pragul de un miliard de lei în 2022, arată analiza Economica.net.
Cristina Şomănescu - lun, 04 dec. 2023, 22:10
Cele mai puternice firme private integral româneşti din fiecare judeţ şi oamenii de afaceri care le controlează ANALIZĂ EXCLUSIVĂ

Fiecare dintre cele mai mari cinci companii private integral româneşti, înregistrate în Bucureşti, a avut afaceri nete peste 1 miliard de lei în 2022: Tinmar Energy, Energy Distribution Services, AD Auto Total, Network One Distribution şi Siepcofar care operează farmaciile Dona, arată analiza Economica.net.

Augustin Oancea controlează a doua cea mai puternică afacere integral românească, reiese din analiza Economica.net. Tinmar Energy şi-a dublat cifra de afaceri netă care a depăşit 9,18 miliarde de lei în 2022, şi-a triplat profitul net care a depăşit 523 de milioane de lei, rezultate obţinute cu un număr mediu de 97 de salariaţi, arată analiza Economica.net.

În Bacău avem cinci companii integral româneşti cu afaceri nete peste un miliard de lei: Dedeman, deţinută indirect de fraţii Pavăl, Spedition UMB şi Tehnostrade, ale familiei Umbrărescu, Nitramonia, deţinută de Eusebiu Guţu, Intertranscom Impex deţinută de Ioan Teslaru, arată analiza Economica.net.

În Ilfov avem trei companii private integral româneşti cu afaceri nete peste un miliard de lei în 2022: Altex Romania, deţinută de Dan Ostahie, distribuitorul de produse farmaceutice Dona Logistica pe care-l controlează familia Baciu, şi Flanco Retail, controlat de Iulian Stanciu, potrivit analizei Economica.net.

În Buzău avem două firme cu capital integral românesc ale căror afaceri nete depăşesc 1 miliard de lei în 2022: Getica 95 Com, deţinută de Sandel Viorel Tudose, şi Aaylex One, deţinută de Bogdan Stanca şi Cristian Bărbulescu.
Aaylex One SA e societatea creată în urma fuziunii dintre Avicola Buzau şi 15 firme din grup, în 2021, despre care Economica.net a scris în exclusivitate aici.

În Galaţi avem trei firme private integral româneşti cu afaceri nete de peste un miliard de lei în 2022: Arabesque, deţinută de familia Rapotan, Mairon Galati, deţinută de familia Miron, Prutul, controlată de Marian Andreev, arată analiza Economica.net.

Cambela Prod, trader de cereale, deţinut de Bela Tănase, e singura afacere integral românească din judeţul Tulcea care a depăşit cifra de afaceri netă de un miliard de lei în 2022, arată analiza Economica.net. Rezultatul a fost obţinut cu un număr mediu de 63 de salariaţi.

Singura firmă privată integral românească din Giurgiu cu afaceri nete de peste un miliard de lei în 2022 e Azochim. Societatea, deţinută de Sinel şi de Viorel Anton, are cifră de afaceri netă de 1,8 miliarde de lei, de cel puţin două ori mai mare decât în 2021, potrivit analizei Economica.net.

Fildas Trading, distribuitorul de medicamente parte a grupului Fildas-Catena, fondat de Anca Vlad, e singura firmă integral românească, înregistrată în Argeş, ale cărei afaceri nete depăşesc un miliard de lei. Distribuitorul de medicamente a realizat cifră de afaceri netă de peste 5 miliarde de lei în 2022.

În Cluj avem o singură societate cu capital privat integral românesc, a cărei cifră de afaceri netă a depăşit pragul de un miliard de lei în 2022: Nova Power and Gas, controlată indirect de Teofil Mureşan, şi-a triplat cifra de afaceri netă la 1,8 miliarde de lei în 2022 şi a revenit pe profit în valoare de 229 de milioane de lei, reiese din analiza Economica.net.

Două firme integral româneşti din Prahova au afaceri nete peste un miliard de lei în 2022: Aquila Part Prod Com, controlată de Constantin Vasile şi Alin Dociu, jucător mare pe piaţa serviciilor de logistică şi distribuţie din ţară, Oltina Impex Prod, unul dintre cei mai mari producători de produse de panificaţie şi de morărit din ţară, deţinută de Cosmin Olteanu, Dumitru Enache, Bogdan Iosif, Nicolae Nicolescu, arată analiza Economica.net.

Smart Management Invest, controlată de Ovidiu Ioan Andrieş, e singura firmă românească înregistrată în Arad, cu afaceri nete peste un miliard de lei. Firma care deţine staţiile Smart Diesel şi-a dublat cifra de afaceri la peste 2 miliarde lei în 2022 cu un număr mediu de 57 de angajaţi, arată analiza Economica.net.

Furnizorul de carburanţi Artoil, deţinut de Alexandra şi de Marius Bunceanu, e singura firmă privată integral românească din Timiş cu afaceri nete peste un miliard de lei în 2022, arată analiza Economica.net. Firma şi-a dublat profitul net în 2022 la peste 17 milioane de lei şi a lucrat cu un număr mediu de 39 de salariaţi, potrivit analizei Economica.net.

Producătorul de mobilă Aramis Invest e singura afacere privată integral românească din Maramureş cu afaceri nete peste un miliard de lei.
Producătorul de acoperişuri Bilka Steel din Braşov e singura firmă privată românească din judeţ cu afaceri nete peste un miliard de lei, iar Cerealcom Dolj, deţinută de Mihai şi de Ion Anghel, e singura firmă din Dolj cu afaceri nete peste pragul de un miliard de lei în 2022, arată analiza Economica.net.

Economica.net vă prezintă o analiză exclusivă despre firmele cu capital privat integral românesc, din fiecare judeţ al ţării, grupate în regiuni de dezvoltare. Pentru realizarea acestui material, am luat în calcul doar firmele cu capital integral privat românesc, ai căror asociaţi sau acţionari au cetăţenie română.

Cele mai puternice firme româneşti din regiunea de dezvoltare Nord-Est care cuprinde judeţele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui

Fraţii Pavăl, familia Umbărescu şi Eusebiu Guţu controlează cele mai puternice afaceri româneşti înregistrate în Bacău

Ruslan Balic are cea mai puternică afacere românească din Botoşani

Doly Com Distribuţie, deţinută de Ruslan Balic, e cea mai mare afacere românească din Botoşani, reiese din analiza Economica.net.

Asociaţii Elsaco Electronic sunt Valeriu Iftime, Ovidiu Jitaru, Petru Parfenov, Doru Popa, conform datelor pe care Economica.net le-a obţinut din Termene.

Samcom AS e deţinută de Ştefan Tipu, arată datele obţinute de Economica.net de la ONRC.

Marian Cătălin Livadariu e asociat unic la Proagro, conform informaţiilor pe care Economica.net le-a obţinut din Termene.
Dadycom e deţinută de Raluca Tipu, conform datelor obţinute de la ONRC de Economica.net.

Familia Prisecaru controlează cea mai puternică afacere românească din Iaşi, arată analiza Economica.net.

Conex Distribution e dezvoltator şi distribuitor de piese de schimb, consumabile şi accesorii pentru autoturisme. Acţionarii firmei sunt Anca Elena, Ioan, Tereza Prisecaru şi Cristian Anton Martoncă, arată datele obţinute de Economica.net din Termene.

Fertil Star e deţinută de Iulian Ursu, Sorin Burueană, Cristina Brumă şi Cosmin Vilcu, reiese din datele consultate de Economica.net în Termene.
Media Rom Grup, specializată în vânzări angro de carburanţi, e deţinută de asociaţii Ioan Melinte şi Lucian Gafencu.

Galina Stici e unicul asociat al firmei de transport internaţional Lincor Trans, arată datele consultate de Economica.net în Termene.

Build Corp e specializată în proiectare, execuție, consultanță, management de proiect pentru lucrări de instalații, construcții și amenajări interioare. Firma e deţinută integral de George Ivanescu, arată datele obţinute de Economica.net de la ONRC, prin intermediul platformei Termene.

Fraţii Ştefan, care au fondat grupul Autonom, au cea mai prosperă afacere din Neamţ, arată analiza Economica.net.

Autonom Services e deţinută direct şi indirect, printr-o firmă, de Dan George şi Marius Ştefan. Firma are cea mai mare reţea de mobilitate din România.
Asociaţii Kober sunt Aurel şi Mariana Kober, arată datele obţinute de Economica.net de la ONRC.
Dinamic 92 Distribution, jucător mare pe piaţa de distribuţie de anvelope şi consumabile auto, e deţinută de Viorel şi Elena Tofan, conform datelor consultate de Economica.net în Termene.

Dan Amuraritei e asociat unic la Danlin XXL, potrivit datelor consultate în Termene de Economica.net.

Marsat e deţinută de Andreea Tărâţă cu peste 96% din acţiuni şi, indirect, de Vasile Balcan prin societatea Balky Com, pe care o deţine integral, şi prin Agromec Roman, pe care o controlează cu peste 90% din capitalul social, reiese din datele obţinute de Economica.net de la ONRC.
Marsat Roman operează prin divizia de ferme, specializată în producţie vegetală, divizia siloz care furnizează servicii de preluare şi depozitare a cerealelor şi a produselor oleaginoase, divizia de achiziţie de cereale şi cea de vânzare de motorină.
Capacitatea totală de depozitare a firmei e de 92.000 tone. Silozul Roman este principalul loc de depozitare al societății.

Petru Ciprian Nuţu are cea mai puternică afacere românească din Suceava.

Trutzi, trader de produse metalurgice, deţinut de Petru Ciprian Nuţu, e cea mai mare afacere românească din Suceava, arată analiza Economica.net.
Firma are în 11 depozite și huburi logistice situate în judeţul Suceava, în Afumați (Ilfov), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Galați, Pitești, Arad. Portofoliul de produse vândute de Trutzi cuprinde profiluri laminate, elemente și profiluri din fier forjat, automatizări, lucrări din fier forjat și utilaje pentru prelucrarea fierului.

Asociaţii Tehno World sunt Maria Amariei, Gabriela şi Iustinian Pavel, cu părţi egale în firmă, conform datelor consultate de Economica.net în Termene. Firma deţine o fabrică specializată în producţia de ţevi de polietilenă de înaltă densitate (HDPE), polipropilenă (PP) și PVC-U.

Marelvi Impex, unul dintre cei mai mari distribuitori pe piaţa românească de electronice şi electrocasnice, are 31 de magazine în ţară, magazinul online demax.ro şi depozite în Rădăuţi, Bucureşti şi Deva.
Asociaţii Marelvi Impex sunt Elvira şi Lăcrămioara Mihalescul, Daniela şi Vasile Bîzgan şi Viorica Harja, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, obţinute de Economica.net.

Dan Paval e asociat unic la Eurospeed, arată datele obţinute de Economica.net din Registrul Comerţului.

Autotehnorom e deţinută direct şi indirect de Vasile şi de Liliana Ripan, reiese din datele de la Registrul Comerţului, analizate de Economica.net. Autotehnorom execută lucrari de terasamente, de drenare, amenajări ale intersecţiilor, execută poduri şi produce mixturi asfaltice.

Daniel Şerban şi Constantin Nechifor au cea mai mare afacere privată integral românească din Vaslui, reiese din analiza Economica.net.

Asociaţii Plantagro Com sunt Daniel Şerban şi Constantin Nechifor, în părţi egale, arată datele pe care le-am obţinut din Registrul Comerţului.
Vanbet, deţinută de Fănel Bogos, are 13 magazine în localitățile Bârlad, Vaslui şi Iași, unde vinde lactate Gustolact produse în fabrica de lapte a companiei, şi produse din carne obţinute în fermele proprii.

Asociaţii firmei Safir sunt George, Ghiorghi, Iulian Safir din Vaslui. Liniile de afaceri ale companiei vizează producţia de carne, fabrica de nutreţuri şi fabrica de făinuri proteice.

Fabrica de Carne Morandi e deţinută direct şi indirect de Cătălin Moraru prin firma Morandi Com. Firma face parte din grupul Morandi şi e specializată în producţia de carne şi de ouă în fermele proprii.
Asociaţii firmei Nutriva sunt George şi Iulian Safir şi Constantin Mihaila, potrivit datelor pe care le-am obţinut din Registrul Comerţului.

Cele mai mari afaceri româneşti din regiunea Sud-Est care cuprinde judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea

Trei traderi de cereale cu capital integral românesc se află în topul celor mai mari cinci afaceri private integral româneşti

Hercules SA e deţinută de firma Bursagrirom. Acţionarii acestei firme sunt Gheorghe Bunea şi Ernestina, Andra şi Mădălin Costin, potrivit datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Daniel Gutium e asociat unic la Survcontrol Agro, conform datelor obţinute de la ONRC.

Ezean Grain – trader de cereale – are ca unic asociat pe Valentin Nicolae Arghir, potrivit datelor consultate de Economica.net din Termene.

Sandomar Pan – trader de cereale – e deţinută de Ionel Sandu din Brăila.

Comision Trade e deţinută de Florin Eugen Cirgilea, reiese din datele consultate de Economica.net în Termene.

Aaylex One şi Aaylex Agro Cooperativa Agricola, controlate de Bogdan Stanca, sunt în topul celor mai puternice cinci afaceri private româneşti din Buzău.

Getica 95 Com, deţinută de Sandel Viorel Tudose, e cea mai mare afacere integral românească, înregistrată în Buzău, reiese din analiza Economica.net.

Acţionarii Aaylex One sunt Bogdan Stanca şi Cristian Bărbulescu. Societatea a apărut în urma fuziunii dintre Avicola Buzau şi 15 firme din grup, în 2021, despre care Economica.net a scris în exclusivitate aici.

Asociatul unic al Agrinvest e Ali Hamzeh, conform datelor de la ONRC obţinute de Economica.net prin intermediul portalului Termene.

Aaylex Agro Cooperativa Agricola e deţinută de Aaylex One şi de către asociaţii Bogdan Stanca, Andrada Ionescu, Cristian Barbulescu, Elena Alina Ban.

Asociaţii VP Cereale Bz sunt Marian Androne, Viorel şi Ion Alexandru.

Victoria Toma deţine cea mai puternică afacere românească din Constanţa, reiese din analiza Economica.net.

Rin Trans Activ, deţinută de Victoria Toma, e cea mai mare afacere integral românească din Constanţa, arată analiza Economica.net.
Adam Liuta e asociat unic la LTA Mondial, a doua cea mai puternică firmă românească din Constanţa, reiese din analiza Economica.net.

Asociaţii First Grain sunt Dănuţ şi Ana Maria Giumba, cu părţi egale.

Legra Tex e deţinută de Eugen şi de Ruxandra Anghel.

Cristina Mirela Caraion e asociat unic la Carco Grup Agritrade, potrivit datelor pe care le-am obţinut de la ONRC.

Familia Rapotan şi familia Miron deţin cele mai mari afaceri româneşti din Galaţi, reiese din analiza Economica.net.

Arabesque e deţinută de Cezar, Oana, Mircea Rapotan.

Asociaţii firmelor Mairon Galati şi Mairon Tubes sunt Costel şi Viorica Miron.

Prutul SA e controlată în proporţie de 99.3648% de Marian Andreev prin intermediul firmei Eurolila Project.
Arcada Company e deţinută de Mihai şi Cornelia Humă, de Spiru şi Mariana Mantu, precum şi de Valeria Tudosa.

Cambela Prod, trader de cereale, deţinut de Bela Tănase, e cea mai puternică afacere românească din Tulcea, arată analiza Economica.net.

Asociaţii firmei Cereale Colect Distribution sunt Dina şi Tase Mergeani, conform datelor obţinute de Economica.net de la ONRC. Firma asigură transportul cerealelor către marii traderi în danele din Portul Constanţa unde aceştia au baze de achiziţie de cereale.
Mini-farm, care deţine reţeaua de farmacii cu acelaşi nume, e deţinută de Valentin Calin, arată datele din Registrul Comerţului, obţinute de Economica.net.
Asociaţii firmei Prest Geo Dan sunt Constantin Busu şi Cristian Lungu, în cote egale, potrivit datelor pe care le-am consultat în Termene.

Novoline Pharm e deţinută de Marin Calin şi indirect de Valentina Calin prin firma Mini-Farm, arată datele pe care le-am obţinut din Registrul Comerţului.
Novoline Pharm e o firmă de import și distribuţie de produse farmaceutice, principalul distribuitor pentru reţeaua de farmacii Minifarm.

Vrancart, unul dintre cei mai mari producători de hârtie igienică, carton ondulat şi ambalaje din carton din România, e cea mai mare companie privată integral românească din Vrancea, reiese din analiza Economica.net.

Vrancart are capital privat integral autohton, au răspuns pentru Economica.net oficialii ONRC. Compania este controlată de Lion Capital cu 76,05% din capitalul social, iar fraţii Pavăl deţin indirect, prin Paval Holding, 17,29% din firmă.
Vrancart are puncte de lucru în are puncte de lucru Bucureşti, Călimăneşti, Ungheni, Iaşi, Focşani, Ploiești, Botoșani, Sibiu, Constanța, Arad, Brașov, Pitești, Timișoara, Bacău, Cluj, Craiova, Baia Mare, Tîrgu-Mureş, Brăila şi Piatra Neamţ.

Annabella, firma care operează reţeaua de supermarketuri cu acelaşi nume, deţinută de Dan şi de Dorina Mutu, e a doua cea mai mare afacere privată integral românească înregistrată în Vrancea, arată analiza Economica.net.

Doru Birla e asociat unic la Uvertura Com, conform datelor pe care le-am obţinut din Termene.
Producătorul de haine Pandora Prod e deţinut direct şi indirect de Boris Dorel Simiz, prin Pandora International, arată datele obţinute de Economica.net de la Registrul Comerţului.
Feliciu Paraschiv e asociat unic la Paco Prod Serv care deţine 17 supermarketuri în Vrancea, potrivit datelor consultate de Economica.net în Termene.

Cele mai puternice firme private integral româneşti din regiunea Sud – Muntenia, din care fac parte Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman

Anca Vlad controlează cele mai puternice trei afaceri româneşti înregistrate în Argeş

Fildas Trading este unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de suplimente, produse farmaceutice, dermato-cosmetice şi tehnico-medicale din România. Fildas Trading e deţinută de Anca Vlad şi de firma Fildas.

Complicata structură a capitalului social al firmei

  • Asociaţii firmei Fildas sunt Anca Vlad, Naturalis şi Idea Med. Firma Naturalis e deţinută de Anca Vlad şi Alexandru Vlad. Idea Med e deţinută de firmele Med-Serv United şi de Scarlat General Consulting.
    Med Serv United e deţinută de Fildas Trading şi Idea Med.
    Scarlat General Consulting e deţinută de Med Serv United şi Alexandru Vlad, conform informaţiilor de la ONRC, obţinute de Economica.net prin intermediul portalului Termene.

Catena Hygeia e deţinută de Anca Vlad şi Alexandru Vlad. Firma are 145 de farmacii.

Farmaceutica Argesfarm SA e deţinută de Fildas Trading. Anca Vlad controlează această firmă cu o cotă de peste 99,9%.
Farmaceutica Argesfarm operează 87 de farmacii.

Dolo Trans Olimp e deţinută de Gheorghe Cristian şi de Floriean Dolofan şi e o companie de transport rutier de mărfuri, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Power Fabulous Games e deţinută de Simona Popa şi are activităţi de pariuri şi jocuri de noroc. Societatea a fost redenumită astfel în 2023, anterior fiind înregistrată cu numele de Las Vegas Games & Fun.

Ionuţ Savu are cea mai mare afacere românească din Călăraşi

Nutrivet Serv, deţinută de Ionuţ Savu, e cea mai mare afacere privată integral românească din Călăraşi, arată analiza Economica.net.

Asociaţii Aldis sunt Constanţa şi de Georgiana Naghi.

Euroavi e deţinută de Silviu Burzo, Ion Dochita, Gabriel Dume, Puiu Ilisei, Gabriela Ilisei, Gheorghe Vaduva, conform datelor de la ONRC, obţinute de Economica.net prin intermediul Termene.

Acţionarii Mecaind Ulmeni sunt Mihaita Titel Tene şi Ionel Andrei.

Iliuta Expedition e deţinută de Claudiu şi de Diana Iliuta.

Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stîngă, cercetaţi în cazul exploziilor la o staţie GPL din Crevedia, au a doua cea mai mare firmă românească din Dâmboviţa.

Central Moreni, deţinută de Marian Otelea şi de Danut Dumitrescu, e cea mai mare afacere privată integral românească din Dâmboviţa, arată analiza Economica.net.

Rombeer Cringasu e deţinută indirect de Ionuţ Doldurea şi de Cosmin Stîngă.

Asociaţii Geo Sting sunt Georgica Dumitru, Irina Zegheru, Corina Rizea, Camelia Dumitru.

Dacotrans e deţinută de Filip şi de Luminiţa Dumitru.

Cristian Mugurel Stancu e asociat unic al Maristar Com, potrivit datelor obţinute de Economica.net de la ONRC.

Sinel şi Viorel Anton au cea mai mare afacere românească din Giurgiu

Azochim, deţinută în părţi egale de Sinel şi de Viorel Anton, e cea mai mare firmă românească din Giurgiu, arată analiza Economica.net.

Virginia şi Nicolae Voinea sunt asociaţi cu părţi egale la Turist Service, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Mad Total Games e deţinută de Marius Orlando Udrea şi de Paul Tuica.

Petrişor şi Veronica Bolintiş sunt asociaţi la Bolintiş Agro.

Yza Mar Blokhim e deţinută integral de Florian Mihaita, conform datelor obţinute de Economica.net din Registrul Comerţului.

Marcel şi Lucia Măcelaru au cea mai mare afacere românească din Ialomiţa.

Agro Oil Service, trader de cereale, deţinut de Marcel şi Lucia Măcelaru, e cea mai puternică afacere românească din Ialomiţa, reiese din analiza Economica.net.

Asociaţii Agromas Grup sunt Aurelian şi Smaranda Smeianu, arată datele obţinute de Economica.net de la ONRC. Firma e distribuitor de seminţe, pesticide și îngrăşăminte.

Oyl Company Holding AG e deţinută integral de Corneliu Dragomir, arată datele consultate de Economica.net din Termene.

Acţionarii Top Seeds sunt Daniel Baja şi Oana Luminiţa Leahu, conform datelor obţinute de Economica.net de la ONRC. Firma e distribuitor de seminţe, pesticide, îngrăşăminte, de motorină.

Baryan Com e deţinută de Ştefan Barzoi.

Constantin Vasile şi Alin Dociu controlează cea mai puternică afacere românească din Prahova, arată analiza Economica.net.

Aquila (simbol bursier AQ) e unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa serviciilor integrate de distribuţie şi logistică pentru piaţa bunurilor de larg consum din România şi din Republica Moldova. Compania are capital privat integral autohton, au răspuns pentru Economica.net oficialii ONRC. Acţionarii majoritari ai Aquila Part Prod Com sunt Constantin Vasile şi Alin Dociu.

Asociaţii Oltina Impex Prod Com sunt Cosmin Olteanu, Dumitru Enache, Bogdan Iosif, Nicolae Nicolescu, potrivit datelor de la ONRC, consultate de Economica.net în Termene. Firma e unul dintre cei mai mari producători de produse de morărit şi de panificaţie din ţara noastră.

Supermarket La Cocoş, firmă deţinută de Iulian Nica, operează trei magazine tip hard discounter La Cocoș, în Ploiești și București. Compania aşteaptă să încheie anul 2023 cu afaceri de 1 miliard de lei.

Gheorghe Drăghici e asociat unic la Esperandza Com Impex, potrivit datelor consultate de Economica.net în Termene. Firma e jucător pe piaţa comerţului cu cereale şi cu imputuri pentru agricultură, respectiv cu motorină, îngrăşăminte, seminţe, produse de protecţie a plantelor.

Eurosemagro Company e deţinută de Mihai Drăghici şi de Valentina Apostol.

Danel Dinu, asociat unic la Autocora, deţine cea mai puternică afacere românească din Teleorman, arată analiza Economica.net.

Asociaţii firmei Diogene Distributie sunt Oana şi Constantin Fedeleş, potrivit datelor obţinute de Economica.net din Termene.
Furnizorul de gaze naturale Next Energy Distribution e deţinut de Cristian şi de Gabriela Toma, conform datelor consultate de Economica.net în Termene.
Asociaţii firmei Proinvest, trader de utilaje agricole din Teleorman, sunt Neli şi Ştefan Fişcuci, Niculae Tudorete şi Petre Ulmeanu, conform datelor ONRC, consultate de Economica.net în Termene.

Foraj Sonde Videle (FOJE), companie de foraj petrolier controlată de omul de afaceri Sever Raicu, are capital privat integral authton, a răspuns pentru Economica.net ONRC.

Cele mai puternice afaceri private integral româneşti din regiunea Sud-Vest Oltenia care este alcătuită din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea

Mihai şi Ion Anghel şi Ştefan Cherciu au cele mai puternice afaceri româneşti din Dolj.

Asociaţii Cerealcom Dolj sunt Mihai şi Ion Anghel. Aceasta e cea mai mare afacere privată integral românească din Dolj, reiese din analiza Economica.net.

Casa Noastra e deţinută indirect de Ştefan Cherciu, potrivit datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Asociatul unic al Vitall e Mădălin Aurelian Enescu, arată informaţiilor obţinute de Economica.net din Termene.

Biz Solutions e deţinută de Florin Narcis Nita, conform datelor de la ONRC obţinute de Economica.net.
Cristi şi Ramona Berceanu sunt asociaţi la Azalis, potrivit datelor pe care le-am consultat în Termene.

Cea mai puternică afacere cu capital privat integral românesc din Gorj e controlată de Ilie Ilinca 

Tobacco Logistic & Marketing, deţinută de Ilie Ilinca şi de Traian Marian Ene, e cea mai mare afacere privată integral românească din Gorj, arată analiza Economica.net.

Asociaţii Marigab Com sunt Maria Magdalena Sanda şi Gabriela Tulba, potrivit datelor obţinute de Economica.net de la ONRC.
Vitmesstil Games e deţinută în părţi egale de Tudor şi de Elena Sburlea, conform datelor obţinute din Termene.

Moveos e deţinută de asociaţii Dragoş Rizea, Răzvan Udrea, Călin Costan, arată datele de la ONRC, puse la dispoziţia Economica.net de portalul Termene.
Asociatul unic al Yanida Com, care deţine depozitele Max de materiale de construcţii, e Nicolae Drăgotoiu, potrivit datelor obţinute de Economica.net de la ONRC.

Cea mai mare afacere românească din Mehedinţi – deţinută de Isvoranu.

Combinatul de Celuloză şi Hârtie, deţinut de Constantin Isvoranu, e cea mai mare afacere privată integral românească din Mehedinţi, arată analiza Economica.net.
Asociatul unic al Rosteel Solutions e Elena Daniela Constantin, potrivit datelor consultate de Economica.net în Termene.

Alpha Construct Sistem e deţinută de acţionarii Constantin Isvoranu şi Adrian Sitaru, arată datele consultate de Economica.net.
Asociatul unic la Convalaria e Marieta Grigore.

Nutrisol Agro e deţinută de asociaţii Maria Turna şi Leonard Stoica, în părţi egale. Fabrica deţinută de Nutrisol Agro produce nutreţuri pentru animale de fermă şi deţine 2 silozuri pentru stocarea cerealelor.

Flagas, care deține stația GPL unde s-au produs exploziile de la Crevedia din 26 august, e cea mai prosperă afacere privată integral românească din Olt, arată analiza Economica.net.

Flagas e deţinută de Ionuţ Doldurea şi de Cosmin Stîngă. Aceştia sunt în continuare în arest preventiv, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru şi de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, conform datelor consultate de Economica.net pe portalul instanţelor de judecată.

Longin e deţinută de Longin Drăghicescu, arată datele obţinute de Economica.net din Termene.
Asociaţii Eurogenetic sunt Ionuţ, Gheorghe şi Mihăiţă Creţan, reiese din datele obţinute de la ONRC. Eurogenetic e specializată în vânzare şi distribuţie de combustibili şi în servicii de handling pentru combustibil aviaţie. Firma are peste 63 de staţii GPL.
Ade Gas Oil Company, trader de GPL şi furnizor de butelii pentru consumatori industriali şi casnici, e deţinută indirect, prin firma Dolchimex, de către Cristian şi Ionuţ Doldurea, de către asociaţii firmei Eurogenetic (Ionuţ, Gheorghe, Mihăiţă Creţan), precum şi indirect de către asociaţii Cristi şi Ramona Berceanu, prin intermediul firmei Azalis, conform datelor obţinute de Economica.net de la ONRC.
Asociaţii firmei Victoria Intermed care deţine crama Cepari sunt Gheorghe şi Victoria Prioteasa.

Ovidiu şi Andra Paraschiv deţin cea mai mare firmă din Vâlcea, parte din grupul Carmistin, arată analiza Economica.net.

Avicarvil e deţinută indirect de Ovidiu şi Andra Paraschiv, prin intermediul a două firme, arată datele din Termene, obţinute şi analizate de Economica.net

Remus Daniel Niţu e asociat unic la firma Damila din Vâlcea. Firma e producător, importator şi distribuitor de materiale de construcţii. Deţine mai multe magazine în ţară şi un magazin online.
Damila a dezvoltat o divizie de producţie pentru ţiglă metalică, vândută sub marca Rodach. Capacităţile de producţie ale societăţii sunt amplasate în Râmnicu Vâlcea (fabrica de plasă sudată) şi în Bucureşti (fabrica de fasonare oţel beton).

Boromid Ind e unul dintre cei mai mari producători de produse de panificaţie şi de patiserie din ţară, parte a grupului Boromir. Asociaţii firmei Boromir Ind sunt Constantin, Gheorghe, Mariana Boromiz şi Mircea Ureche, reiese din datele din Registrul Comerţului, consultate de Economica.net.

Pajo Agriculture e deţinută indirect, prin 2 firme, de Ovidiu şi Andra Paraschiv, potrivit datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Firma Diana e deţinută de familia Crăciunescu. Diana deţine 68 de magazine în judeţele Vâlcea, Gorj, Argeş, Olt, Dâmboviţa şi Dolj.

Cele mai puternice afaceri private integral româneşti din regiunea Vest care cuprinde următoarele judeţe: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş

Ovidiu Ioan Andrieş controlează cea mai puternică afacere românească din Arad

Smart Management Invest e deţinută de asociaţii Ovidiu Ioan Andrieş, Daniel Mihai Imbre, Petru Fărcaş, precum şi de firma Transport Service Group. Asociaţii acestei societăţi sunt Ovidiu Ioan Andrieş, Odette Iacoban, Ionuţ Zamfir, Luminiţa Andrieş, Laurenţiu Sterian, conform informaţiilor obţinute de Economica.net din Termene.
Smart Management Invest deţine staţiile Smart Diesel, specializate în alimentarea camioanelor, şi benzinăriile Smart +. De asemenea, firma oferă servicii de livrare către companii de carburant vrac direct la locul consumului, cu flota proprie de cisterne.

Internaţional Alexander e deţinută de asociaţii Simion şi Loredana Apreutese, Cătălin Suru, Gabriel Sala, Roxana Cristoiu, Claudiu Truţiu, Iulian Dan, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene. Internaţional Alexander e una dintre cele mai mari firme de logistică şi transport de marfă din România.

Asociaţii PAB Romania sunt Ion şi Dana Sandu. Pe lângă servicii de construcții, proiectare și project management, PAB România produce confecții metalice în fabrica sa din Arad.

Transylvania Invest e deţinută integral de Eugen Sergiu Gorban, potrivit datelor de la ONRC, puse la dispoziţia Economica.net de Termene. Firma e trader de cereale şi seminţe oleaginoase.

Diva Sol e deţinută de Ovidiu Petru Laza, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Retailerul de bricolaj Casa Alex e cea mai puternică afacere privată românească din Caraş-Severin, arată analiza Economica.net.

Auto Alex e deţinută de asociaţii Alexandru Torma, Adrian Torma, Ioan Ilie Gruia, Angelco Ilici, conform datelor obţinute de Economica.net de la ONRC.

Asociatul unic al Miruna International Impex e Miruna Manuela Panfil, potrivit informaţiilor consultate de Economica.net în Termene.

Collini Com şi Collini sunt deţinute de Liviu şi Constantin Bejinariu şi de Nicolae Soceanu. Societăţile fac parte din grupul Collini care deţine marca Banat Bun.

Imperial Cm e deţinută de Mihai Crivacucea.

Ovidiu şi Natalia Crişan au cea mai puternică afacere românească din Hunedoara, reiese din analiza Economica.net.

Ovidiu şi Natalia Crişan sunt asociaţii firmei T&O Prodcom. Firma are cea mai mare cifră de afaceri dintre societăţile private care au capital integral românesc, înregistrate în Hunedoara, arată analiza Economica.net.

Fares Trading e deţinută direct şi indirect (prin intermediul a două firme) de Silviu Socol şi Angela Negru, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Mixt Evita Com e deţinută în cote egale de Gavrila Danci şi de Vasilica Girbovan. Firma are activităţi de jocuri de noroc şi pariuri.

Gheorghe Raileanu şi Ovidiu Craciun sunt asociaţii firmei Geraico Prod Com.

Drupo SRL e deţinută de Gabriel Teodor Doda şi de Radu George Fărcaş, potrivit informaţiilor obţinute de Economica.net din Termene.

Furnizorul de carburanţi Artoil, deţinut de Alexandra şi de Marius Bunceanu, în cote egale, e cea mai mare afacere privată integral românească din Timiş, arată analiza Economica.net.

Asociaţii Tim Rail Cargo sunt Ioan Valeriu Trica şi Flavius Vasile Ranga, potrivit datelor consultate de Economica.net în Termene. Firma furnizează soluţii integrate de transport feroviar sau multimodal de marfă, pe rute naționale și internaționale.

Firma Simultan, unul dintre cei mai mari procesatori de lapte cu capital integral românesc, e deţinută de Ioan Florin, Liliana Daniela şi de Floare Herbai, conform datelor obţinute de Economica.net din Registrul Comerţului.

Romulus Lucaciu e asociat unic la Eta2U, potrivit datelor obţinute de Economica.net din Registrul Comerţului. Firma e unul dintre cei mai mari integratori de sisteme și soluții IT complexe din România.

Elba e unul dintre cei mai mari producători de corpuri de iluminat din ţară. Compania, listată la BVB, are acţionariat privat integral autohton, au răspuns pentru Economica.net oficialii ONRC.

Cele mai puternice afaceri private integral româneşti din regiunea Nord-Vest care cuprinde judeţele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj

Valentin şi Olimpia Tulvan care deţin Votrom au cea mai mare afacere integral românească din Bihor, arată analiza Economica.net.

Marius şi Otilia Pantis sunt asociaţi la Optimedia, arată datele obţinute de Economica.net din Registrul Comerţului.
Madrugada Com e deţinută integral de Sergiu Eleodor Turcu.
Asociaţii Unioil sunt Emanuil Cristian Hercut şi Gheorghe Ghib, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.
Floare Petroi e asociat unic la Drum Asfalt, potrivit datelor consultate de Economica.net în Termene.

Raal e cea mai puternică firmă românească din Bistriţa-Năsăud, arată analiza Economica.net.

Raal e deţinută de persoane fizice cu cetăţenie română, au spus pentru Economica.net oficialii ONRC. Raal e producător de sisteme complete de răcire şi schimbătoare de căldură din aliaje de aluminiu şi otel inoxidabil, în construcţie brazată: radiatoare, răcitoare de ulei, răcitoare de aer, răcitoare de combustibil, condensatoare şi evaporatoare, destinate aplicaţiilor în agricultură, construcţii, auto şi în industrie.
Frasinul e deţinută de Traian Larionesi, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.
Acţionarii RCB Electro 97 sunt Francisc şi Nicoleta Kontra, Călin şi Daniela Onita, arată datele obţinute de Economica.net din Termene.
Carmo Lact Prod e deţinută de Eugen Creosteanu, Ioan şi Alin Neagos, potrivit datelor consultate de Economica.net din Termene.
Virginia şi Ioan Farcas deţin MIS Grup în cote egale, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Teofil Mureşan – acţionar la cea mai mare afacere românească din Cluj

Nova Power&Gas e cea mai mare afacere privată românească din judeţul Cluj, reiese din analiza Economica.net.

Nova Power&Gas e deţinută de firma E-Infra. Acţionarii E-Infra sunt Teofil Mureşan, Simion Mureşan, Marian Pantazescu, arată datele obţinute de Economica.net din Termene.

Vasile Mureşan e asociat unic la Punctual Comimpex.

Electrogrup SA e deţinută de firma E-Infra care are capital integral românesc, după cum am arătat mai sus, şi de Teofil Mureşan.

Ducfarm e deţinută în părţi egale de asociaţii Sandra, Radu Ovidiu Gorcea, Simona şi Radu Oprean, potrivit datelor obţinute de Economica.net de la ONRC.

Asociaţii Autoworld sunt Ioan Mezei, Ioan Mezei şi Laszlo Mezei, reiese din datele consultate de Economica.net în Termene.

Vladimir Iacob şi Marius Selescu au cea mai puternică afacere românească din Maramureş, arată analiza Economica.net.

Asociaţii firmei Aramis Invest sunt Vladimir Iacob şi Marius Selescu.

Steelcorp Distribution e deţinută de Ioan Fonai.
Asociaţii firmei Bertus sunt Viorel şi Mihaela Cozma, arată datele obţinute de Economica.net de la ONRC. Firma deţine reţeaua de case de amanet şi schimb valutar BSG Amanet & Exchange cu peste 190 de agenţii în ţară.

Ferma Zootehnică e deţinută de asociaţii Rozica, Ioan, Andrei şi Florin Lazar, reiese din datele consultate în Termene.

Asociatul unic al firmei Plimob e Vasile Godja, arată datele ONRC, consultate de Economica.net în portalul juridic Termene. Firma e specializată în producţia de scaune destinată cu precădere exportului, principalul beneficiar fiind grupul Ikea.

Familia Lucuţ deţine cea mai puternică afacere românească din Satu Mare, arată analiza Economica.net.

Unicarm, unul dintre cei mai mari producători de produse din carne şi de lactate din România, deţinut de Vasile şi Ana Lucuţ, e cea mai mare afacere privată integral românească din judeţul Satu Mare, reiese din analiza Economica.net.

Asociaţii Agrotex – furnizor de inputuri pentru agricultură – sunt Adrian şi Florentina Lăţa şi Dana Savinescu, reiese din datele consultate de Economica.net în Termene.

Ardealul SA, unul dintre cei mai mari producători de ulei din România, are 4178 acţionari persoane fizice cu cetăţenie română, conform informaţiilor transmise pentru Economica.net de ONRC.
Ardealul Trading e deţinută de Ardealul SA. Firma e specializată în comerţul şi distribuţia inputurilor agricole, precum şi în comerţul cu cereale şi seminţe tehnice oleaginoase.

Asociaţii Alconor Company sunt Norbert şi Margareta Varga. Firma produce şi îmbuteliază băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase, energizante, apă de masă.

Familia Goarnă deţine cea mai puternică afacere românească din Sălaj, arată analiza Economica.net.

Titan Comert e deţinută de Nicolae şi de Eva Goarnă, în cote egale, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, consultate de Economica.net.

Titan Comerţ deţine un magazin cash and carry în Zalău, 3 depozite şi birouri în Crişeni (Sălaj), de unde gestionează activitatea de import – export. Firma mai are un depozit şi în Voluntari, de unde administrează activitatea de import a produselor de menaj şi distribuţia lor în ţară, precum şi o bază sportivă.

Asociatul unic al firmei Tur Cento Trans este Ştefan Fagarasi, arată datele din Registrul Comerţului, obţinute de Economica.net.

Boglar Champ, producător de ciuperci, cu o fabrică la Nuşfalău, e deţinută de Gergely Nemeti, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Asociaţii firmei Multicom sunt Gabriel, Floare, Gavril Iepure, precum şi Anca Pop, reiese din datele consultate de Economica.net în portalul Termene. Firma e retailer de bricolaj şi are un magazin online.

Drum Construct e deţinută de Dumitru Ardelean şi de Remus Perse.
Drum Construct execută construcţii, reabilitări de drumuri, poduri, canalizări, construcţii civile şi industriale şi vinde mixturi asfaltice, prefabricate din beton.

Cele mai puternice afaceri private integral româneşti din regiunea Centru care cuprinde judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu

Theodora Popa controlează cea mai puternică afacere românească din Alba, arată analiza Economica.net.

Transavia e deţinută de acţionarii Theodora, Ioan, Toader, Eugen, Vasile, Corina Popa, Eugenia Opriş şi de Maria Gândilă, conform informaţiilor de la ONRC, puse la dispoziţia Economica.net de către portalul juridic Termene.ro.

Asociaţii Agropec Dionis sunt Natanael şi Vasile Nagy, conform datelor puse la dispoziţia Economica.net de către Termene.

Asociaţii Elis Pavaje sunt Elisiu şi Vasile Goţa, conform datelor obţinute din Termene.

Florea Grup e producător de betoane, de prefabricate din beton şi de mixturi asfaltice. Firma e deţinută de David şi Ioan Marcel Florea, în cote egale, potrivit informaţiilor puse la dispoziţia Economica.net de portalul Termene.

Horaţiu Ţepeş are cea mai puternică firmă integral românească din Braşov

Bilka, liderul pieţei de acoperișuri, este o companie specializată în producția de sisteme complete pentru acoperişuri, țiglă metalică, sistem pluvial şi accesorii pentru acoperis, pentru construcții rezidențiale, dar și table cutate pentru construcții industriale. Compania e deţinută de Mihai Horaţiu Ţepeş.

Remat Braşov e una dintre cele mai mari companii din industria reciclării, prezentă în Brașov, Bacău, Cluj, Covasna, Dolj, Mureș, Iași, Harghita, Sibiu. Compania are capital privat integral autohton, au răspuns pentru Economica.net oficialii ONRC.

Ioan Adrian Nenciu e asociat unic la Tehnoinvest Steel & Scrap, conform datelor obţinute de Economica.net din Termene.
Chemark Rom e deţinută în cote egale de Tudorel şi Lilica Pilaf, de Mircea Virgil Pop şi de Răzvan Ioan Taraş, conform datelor puse la dispoziţia Economica.net de Termene.

Cosmin Mihai Morariu e asociat unic la Cos 2000 Distribution, potrivit datelor pe care le-am obţinut din Termene.

Producătorul de mezeluri Bertis e cea mai mare afacere românească din Covasna, conform analizei Economica.net.

Bertis, afacere cu capital privat integral românesc, e controlată de asociaţii Tibor şi Emese Berszany, arată datele obţinute de Economica.net din Termene.
Asociaţii Nexxon sunt Vilmos Barta, Marta Voloncs şi Zsombor Somai, reiese din datele obţinute de Economica.net din Registrul Comerţului.
Csaba şi Ildiko Bodo deţin firma Hope Sped, arată datele consultate de Economica.net în Termene.
Asociaţii Valdek Impex sunt Eugen, Ildiko şi Tamas Halmagyi, potrivit datelor pe care le-am obţinut din Termene.

 

Sofia Creţu şi Nicolae Palfi au cea mai mare afacere românească din Harghita.

Romaqua Group SA e deţinută de Sofia Creţu Hu Difei şi de Nicolae Palfi.

Asociaţii Melinda Impex Instal sunt Denes Pal, Melinda Pal, Lehel Andras, arată datele obţinute de Economica.net din Termene.

Iris Service Ciuc e deţinută de Petru, Vasile şi Nicolai Negru, Emil Prodan, Emil Tanko, Magdolna Miklos şi de Laszlo Szilveszter, potrivit datelor consultate de Economica.net în Termene.

Impar SRL e deţinută de Janos Laszlo, Levente Barabas şi de firma Arkum Invest. Aceasta din urmă e deţinută de Timea şi de Janos Laszlo, arată datele obţinute de Economica.net din Termene. Impar face parte din grupul Arkum, din care fac parte firme din domeniul auto, turism, piscicultură, imobiliare, sub conducerea omului de afaceri Janos Laszlo.

Asociaţii APC Universal Partner sunt Rozalia Sitar, Tunde Pal, Lehel Andras, conform datelor de la ONRC puse la dispoziţia Economica.net de Termene.

Distribuitorul de piese auto Materom, deţinut de familia Baciu şi de Natalia Zsoldos, e cea mai puternică afacere românească din Mureş, arată analiza Economica.net.

Asociaţii Materom sunt Rodica, Ioan, Mirel, Eusebiu Baciu, precum şi Natalia Zsoldos, conform datelor de la ONRC, obţinute de Economica.net.
Acţionarii Cis Gaz sunt Horaţiu şi Elena Călugăr, potrivit datelor de la ONRC, consultate de Economica.net în Termene.

All4auto e deţinută de Szabolcs Zsoldos, arată datele obţinute de Economica.net de la ONRC.

Asociatul unic al Agro Rom Impex e Aurelian Botezat, potrivit informaţiilor consultate de Economica.net în Termene.
Dafcochim e deţinută de asociaţii Silvia Opriscan, Mihaela, Rareş, Iuliu Cojoc, Radu şi Mihnea Fodor, arată datele obţinute de Economica.net din Termene.

Firma face parte din grupul Dafcochim şi comercializează produse chimice speciale, asigură transport pentru societaţile din grup, închiriază spaţiile de depozitare şi are, de asemenea, activităţi de manipulare şi depozitare.

Cea mai puternică afacere privată integral românească din Sibiu e controlată de Ioan Deac şi de Ioan Miclea, reiese din analiza Economica.net.

Compa Sibiu, companie listată la BVB, controlată de Ioan Deac şi de Ioan Miclea, e cea mai puternică afacere românească din Sibiu, reiese din analiza Economica.net. Compania are capital privat integral autohton, au răspuns pentru Economica.net oficialii ONRC. Compa e unul dintre cei mai mari producători de componente auto din ţara noastră. Compania produce componente pentru sisteme de injecţie, pinioane pentru casete de direcţie, componente pentru coloane de direcţie, arcuri, piese forjate, transmisii cardanice.

Con A Operations e deţinută de Mircea, Cristian, Anamaria Bulboacă, Narcis Cristea, Adrian Oros, de Vasile Horaţiu Ghilea, Maria Croitorescu, Constantin Cristian Manitiu, potrivit datelor din Registrul Comerţului, consultate de Economica.net în Termene. Firma face parte din grupul Con A, unul dintre cele mai mari grupuri de firme de construcţii cu capital privat integral românesc din ţara noastră, specializat în construcţii pe segmentul industrial.

Producătorul de conserve Scandia Food e deţinut direct şi indirect de acţionarii Dumitru şi Ileana Creştin, Adrian Gaşpar, Andreea Ursulescu, reiese din datele din Registrul Comerţului, consultate de Economica.net în Termene.
Moara Cibia, companie listată la BVB şi unul dintre cei mai mari producători de produse de morărit din România, are capital privat integral autohton, au răspuns pentru Economica.net oficialii ONRC. Compania face parte din grupul Boromir.

Florin Stancu deţine integral firma Konsta Splendid din Mediaş. Societatea are 8 magazine Splendid în Mediaş, 2 depozite în Mediaş, respectiv în Sighişoara, şi o reţea de distribuţie care acoperă judeţul Sibiu şi parţial judeţele Alba şi Mureş.

Cele mai puternice afaceri private integral româneşti din regiunea Bucureşti-Ilfov

Augustin Oancea controlează cea mai mare companie privată românească din Bucureşti, arată analiza Economica.net.

Tinmar Energy e deţinută de Augustin Oancea şi de Martin Oil Energy. Aceasta din urmă e deţinută de Augustin şi de George Oancea, conform datelor de la ONRC obţinute de Economica.net.

Asociaţii Energy Distribution Services sunt Costin Alexandru Mirea şi Sorina Mirea.

AD Auto Total e deţinută de Mihai Alexandru Staicu.

Asociaţii Network One Distribution sunt Iulian Stanciu, Vlad Vasile Dumitru, Andrei Militaru.
Siepcofar e deţinută de Calihory Company cu 99% din capitalul social şi de Paula Geanina Banciu cu 1%. Asociaţii firmei Calihory Company sunt Marcel Eugen Banciu cu 99,99995% din capitalul social şi Nicusor Nistor cu 0,00005% din capitalul social.

Dan Ostahie deţine cea mai puternică afacere românească, înregistrată în Ilfov.

Altex România, cel mai retailer de electro IT din România, deţinut de Dan Constantin Ostahie, e treia cea mai mare companie cu capital integral românesc din ţara noastră, conform analizei Economica.net. Firma a avut cifră de afaceri netă de 6,5 miliarde de lei în 2022.

Firma a avut marjă de profit net de 1,75% în anul 2022, cu 0.45 de puncte procentuale mai mică decât cea realizată în 2021, arată analiza Economica.net pe baza bilanţurilor societăţii.
Altex Romania a lucrat cu un număr mediu de 3.639 de angajaţi în anul 2022, în scădere cu 320 de oameni pe statele de plată faţă de nivelul indicatorului din 2021.

Dona. Logistica SA, parte a grupului Dona, asigură distribuția farmaceutică la nivel național către farmacii independente, spitale si farmaciile proprii. E deţinută de familia Banciu.

  • Acţionarii Dona. Logistica SA sunt Calihory Company cu 99% din capitalul social şi Paula Geanina Banciu cu 1%. Asociaţii firmei Calihory Company sunt Marcel Eugen Banciu cu 99,99995% din capitalul social şi Nicusor Nistor cu 0,00005% din capitalul social.

Acţionarii Flanco Retail, unul dintre cei mai mari retaileri electro IT din ţară, sunt Iulian Stanciu şi Dragoş Sîrbu.

Asociaţii Miras International sunt Titu, Mihail, Aurelia, Anamaria Mircea şi Florin Zemeleagă, arată datele de la ONRC. Compania e producător de oţel beton fasonat, de structuri metalice sudate şi distribuitor de produse metalurgice.

Metodologie

Economica.net a realizat acest clasament analizând structura capitalului social a peste 2.000 de firme integral private cu cele mai mari afaceri în 2022, defalcat pe judeţele în care sunt înregistrate.
În realizarea acestei analize am folosit parţial răspunsurile pe care ni le-a comunicat ONRC.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin (foto), a anunţat vineri o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un moment în care......
Nouă ieftinire în benzinării, azi. Motorina a ajuns mai ieftină decât benzina
Nouă ieftinire în benzinării, azi. Motorina a ajuns mai ieftină decât benzina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus azi din nou prețul motorinei vândute în ...
Camera Deputaților vrea o centrală electrică „ultimul răcnet”, în trigenerare, de 6 milioane de euro
Camera Deputaților vrea o centrală electrică „ultimul răcnet”, în trigenerare, de 6 milioane de euro
Camera Deputaților a scos la licitație un contract pentru achiziția și amplasarea unei centrale electrice care să reducă ...
Arestarea ministrului adjunct al Apărării din Rusia, o reglare de conturi între clanuri rivale – analiză Reuters
Arestarea ministrului adjunct al Apărării din Rusia, o reglare de conturi între clanuri rivale – analiză Reuters
Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, a încercat să transmită un mesaj de "business as usual" de când adjunctul ...