Cele mai râvnite locuri de muncă ale momentului

ECONOMICA.NET vă spune care au fost cele mai dorite locuri de muncă în luna ianuarie şi în prima jumătate a lunii februarie, pe site-ul de recrutare eJobs.
Economica.net - mie, 12 feb. 2014, 22:04
Cele mai râvnite locuri de muncă ale momentului

Peste 1.700 de persoane concurează pentru un loc de muncă de operator facturare la eMag

Peste 3.480 de candidaţi au aplicat pentru două locuri de muncă de operator facturare la eMag. Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă într-un post similar, are cunoştinţe de contabilitate primară şi de operare PC. Recrutările pentru acest post continuă până pe 15 februarie.

Peste 780 de candidaţi s-au bătut pe un loc de muncă la Profi

Aproximativ 6.300 de persoane au aplicat pentru cele opt posturi de şef magazin sau adjunct şef magazin la Profi, în intervalul 23 decembrie-23 ianuarie.
Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au experienţă în coordonarea unei echipe, preferabil tot în comerţ, sunt buni organizatori, sunt orientaţi către îndeplinirea obiectivelor, au abilităţi de comunicare, sunt dinamici şi integri.

330 de oameni au concurat pentru un loc de muncă de consultat de vânzări directe la o companie-partener Vodafone

Aproximativ 3.300 de persoane şi-au trimis CV-urile pentru 10 locuri de muncă de consultanţi vânzări directe la Active Power Solutions (APS), partener de top Vodafone Romania. CV-urile au fost trimise pe site-ul de recrutare eJobs, în intervalul 3 ianuarie-3 februarie.

Angajatorii au căutat pentru acest post candidaţi cu studii superioare, care vorbesc engleza, sunt comunicativi, dinamici, convingători, au mai lucrat în vânzări, ştiu să opereze un PC şi au permis de conducere categoria B.

Peste 320 de candidaţi au vrut un loc de muncă de director zonal de vânzări la Rocast

Peste 3.200 de persoane au aplicat pentru 10 locuri de muncă de directori zonali de vânzări, pentru compania Rocast, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente industriale din România.
Angajatorii au căutat pentru acest post candidaţi cu pregătire tehnică, experienţă în vânzări şi permis de conducere categoria B. Angajatorii au primit candidaturi pe eJobs pentru acest post în intervalul 10 ianuarie-10 februarie.

230 de oameni concurează pentru un loc de muncă la Auchan

Peste 11.500 de candidaţi au aplicat pentru 50 de locuri de muncă de lucrător comercial la Auchan. Recrutările pentru acest post continuă până pe 7 martie. Angajatorii caută pentru acest post persoane dinamice, comunicative, care au experienţă minimă în domeniul comercial.

185 de oameni au vrut un loc de muncă de operator sondaje de opinie la Daedalus MillwardBrown

Peste 3.700 de candidaţi au aplicat pentru unul dintre cele 20 de posturi part-time de operator sondaje de opinie, pentru Daedalus MillwardBrown, în perioada 6 ianuarie-6 februarie.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, e un bun comunicator, e convingător, dinamic, dispus să muncească pe teren.

Te-ar mai putea interesa și
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat vineri, în conferinţă de presă, că a reuşit, după multe luni de negocieri în ceea ce priveşte realizarea Aeroportului......
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme electrice
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme ...
Renault a avut discuţii săptămâna aceasta cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi privind colaborarea în domeniile automobilelor ...
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom Services S.A., cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează că a înregistrat anul trecut venituri ...
Inflația în SUA a revenit pe creștere în luna martie, potrivit datelor publicate de Departamentul Comerțului cu câteva zile înainte de reuniunea comitetului Rezervei Federale
Inflația în SUA a revenit pe creștere în luna martie, potrivit datelor publicate de Departamentul Comerțului cu câteva ...
Inflaţia a revenit pe creştere în luna martie în Statele Unite ale Americii, potrivit indicelui preţurilor de consum ...