Cele mai tari 5 telefoane cu Android la ora actuală

Chiar dacă iPhone se bucură de o largă apreciere la nivel global, se pare că telefoanele cu Android continuă să fie cele mai utilizate. Ba mai mult, terminalele cu acest sistem de operare par că avansează atât de rapid din punct de vedere tehnologic încât orice top nu rămâne valabil mai mult de două luni de zile. Iată, aşadar, cel mai nou clasament al celor mai tari telefoane cu Android existente pe piaţă la ora actuală. Acesta este realizat de Techno Buffalo.
Economica.net - sâm, 20 apr. 2013, 21:19
Cele mai tari 5 telefoane cu Android la ora actuală

HTC One

Potrivit specialistilor, acesta este unul din cele mai bune telefoane existente pe piata. El vine echipat cu ecran Full HD Super LCD3, de 4,7 inch, cu o densitate a pixelilor de aproximativ 469 ppi și protejat de Corning Gorilla Glass 2. HTC One este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600, Quad-Core Krait 300 tactat la 1,7 GHZ. HTC One are 137,4 x 68,2 x 9,3 mm și 143 grame şi este disponibil în două versiuni de culoare – argintiu și negru.

Samsung Galaxy S4

Oamenii din domeniu sustin ca cel mai nou terminal al Samsung este un rival pe masura pentru HTC One, totul depinzand doar de gusturile clientilor. Terminalul sud-coreean vine echipat cu un ecran Super AMOLED de 4.99 inci şi o rezoluţie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli.Smartphone-ul este dotat, în funcţie de ţară, cu un procesor octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz. Galaxy S 4 are o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă ce poate ajunge la 64 GB, o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 2.1 megapixeli. Gadget-ul are o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh şi va rula cu Android 4.2.2.Telefonul are un ecran și o baterie de dimensiuni mai mari şi o ramă foarte îngustă, toate găzduite de o carcasă ușoară (130 g) și subțire (7,9 mm).

Samsung Galaxy Note II

Acest terminal este echipat cu ecran HD Super AMOLED de 5,5 inch, Gorilla Glass și rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Sistemul de operare disponibil este Android 4.1 Jelly Bean. Samsung Galaxy Note 2 este propulsat de un procesor Exynos quad-core de 1.6GHz, 2GB memorie RAM și o baterie de 3100 mAh. Capacitate de stocare, ca și în cazul Galaxy S3 este de 16 GB/32 GB și 64 GB cu posibilitatea de a adăuga memorie prin microSd card. Dispozitivul are o grosime de doar 9,4 inch și cântărește 180 de grame. Camera foto spate are 8 megapixeli, iar cea din faţă are 1,9 megapixeli.

HTC First

HTC First va fi un telefon perfect pentru cei care sunt dependenti de social media, in special Facebook. Acesta este de altfel primul telefon care ofera posibilitatea de a avea atat un telefon cu sistemul de operare Facebook Home Android, cat si cu Android Jelly Bean. Pentru cei care nu stiu, ecranul smartphone-ului este de 4,3 inci are un procesor de 1.4GHz dual-core, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, dar si o camera de 5MP.

Nexus 4

Acesta este telefonul care beneficiaza intotdeauna primul de actualizarile Android ale Google. LG Nexus 4 beneficiază de ecran de 4,7 inci, o rezolutie de 1280×768, un procesor Snapdragon S4, dar şi o camera de 8MP. Smartphone-ul Google Nexus ofera spatiu de stocare de 8GB, alaturi de tehnologie NFC. LG Nexus 4 este primul smartphone Google Nexus produs de LG. Telefonul are o grosime de 9,1 mm şi este disponibil în două variante de culoare – negru si alb.

Te-ar mai putea interesa și
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
În era digitală în continuă evoluție, adaptarea rapidă și inovația sunt cheia pentru succesul oricărei companii. HORNBACH își consolidează eforturile tehnologice prin lansarea unui IT HUB......
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Rusia nu are nevoie să interzică exporturile de motorină, pentru a răspunde la creşterea preţurilor şi posibilele ...
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale pentru boabe a României a crescut anul trecut cu 9,1% respectiv cu 1,71 milioane de tone, de la 18,861 ...
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Constructorul austriac Porr a săpat 855 de metri pe ambele fire ale primului tunel veritabil de autostradă din România, ...