1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

After Business

Cele mai urâte telefoane Nokia din istorie. Top 3

Chiar dacă telefoanele Nokia au avut o perioadă de glorie, să nu uităm faptul că finclandezii au lansat şi unele din cele mai ciudate şi urâte telefoane de pe piaţă. Dacă sunteţi curioşi să aflaţi ce modele au fost incluse în top, atunci citiţi clasamentul de mai jos.

24 dec, 2013 | ECONOMICA.net

1. Nokia 7380

Acest telefon este considerat a fi unul din cele mai urâte telefoane din lume. Mai mult, gadget-ul arată atât de ciudat încât nu ai spune că este un telefon. Lipsa tastaturii, dar şi a ecranului face ca terminalul ilustrat mai sus să ocupe locul fruntaş al acestui top.

2. Nokia 7600

A fost anunţat pentru prima oară în 2003 şi, potrivit oficialilor companiei, telefonul ar fi trebuit să semene cu o lacrimă. Chiar şi pentru vremea aceea detaliile sale nu erau deloc impresionante. Avea un ecran cu o rezoluţie de 128x160 de pixeli, 65.000 de culori şi putea funcţiona doar în reţele 2G GPRS.

Încercarea de a ţine acest gadget într-o singură mână s-a dovedit, potrivit specialiştilor, aproape imposibila, mai ales că era la fel de gros ca un pachet de ţigări. Mai mult, pentru a efectua orice apel, telefonul trebuia ţinut la un unghi de 45 de grade.

3. Nokia 3620

Prin lansarea acestui model, Nokia a incercat sa imite oarecum telefonul T61z, realizat de cei de la Ericsson. Din păcate pentru ambele companii, cele două gadget-uri au fost un eşec.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO