1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Centrele Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberei și Coresi Shopping Resort își reduc temporar programul de funcționare

Având în vedere evoluția recentă a epidemiei de coronavirus în România și din dorința de a lua toate măsurile necesare protejării clienților și angajaților, Ceetrus România decide reducerea temporară a programului de funcționare a celor 23 de centre comerciale din țară, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

13 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Măsura vizează facilitarea accesului la serviciile și bunurile de care clienții au nevoie, în condiții de siguranță pentru aceștia și pentru angajații centrelor comerciale.
Astfel, magazinele din Centrele Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor și Coresi Shopping Resort, vor fi deschise în intervalul 12.00 – 20.00, începând de luni, 16 martie.
Programul hipermarketurilor Auchan din aceste locații rămâne neschimbat și poate fi consultat pe www.romania.auchan.ro .
Excepții vor face anumiți comercianți care oferă servicii de tip farmacie, drogherie, plafar și utilități, iar aceste situații particulare vor fi comunicate online, pe canalele centrelor comerciale.

Despre Ceetrus
Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.
În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov. loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO