1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Centrul Comercial Sun Plaza lansează o alicaţie bazată pe realitatea augmentată

Centrul Comercial Sun Plaza a lansat o aplicație bazată pe realitatea augmentată. Aplicația Sun Plaza include jocul Sun Treasure, prin intermediul căruia clienții mallului pot câştiga premii atunci când se plimbă pe culoarele acestuia sau intră în magazinele partenere.

16 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Jocul presupune căutarea unor monede de aur care se transformă apoi în premii. Odată luat startul, jucătorii trebuie să urmeze indiciile date. Detectorul din aplicație va semnala de fiecare dată când unul dintre cele cinci tipuri de cufere se află în apropiere.

Aplicația este programată astfel încât să ofere trasee diferite celor care urmează indiciile.

După ce găsește locul în care se află cufărul, jucătorul va aduna monedele. Pentru ca jocul să fie și mai dinamic, au fost introduși în poveste crabii. Aceștia au rolul de a face un pic mai dificilă misiunea celor care încearcă să colecteze monedele de aur.

Atunci când un jucător are destule monede, le poate folosi pentru a primi noi indicii, pentru a juca la automatul de premii sau a deveni celebru în Galeria Vedetelor.

Premiul câștigat la Automat poate fi solicitat de către utilizatorul aplicației la Info Point, de unde poate fi și ridicat. În cazul premiilor oferite de unul dintre cei peste 40 de retaileri parteneri, câștigătorul va primi un voucher în baza căruia acestea pot fi răscumpărate direct din magazin.

"Ne place să credem că suntem un centru comercial care are o legătură specială cu vizitatorii săi, iar acest proiect o concretizează și o face mai puternică. Jocul Sun Treasure înseamnă interacțiune, distracție și chiar un pic de adrenalină, ceea ce le aduce oaspeților noștri o experiență de cumpărături inedită, nemaiîntâlnită în acest moment în România. Noua aplicație Sun Plaza este încă o dovadă a faptului că inovăm în permanență pentru a oferi celor care ne vizitează momente cu adevărat deosebite. Ne mândrim că suntem primul mall din România care lansează o aplicație bazată pe realitatea augmentată, ceea ce arată încă o dată deschiderea pe care o avem pentru noile tehnologii și interesul evident de a crea noi modele de shopper experience", a declarat reprezentantul Sun Plaza.

Aplicația Sun Plaza poate fi decărcată atât din Google Play Store pentru utilizatorii de Android, cât și din AppStore pentru cei care folosesc terminale iPhone.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO