1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank Bucureşti recrutează pentru 100 de poziţii. Toţi angajaţii actuali lucrează de acasă în această perioadă

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, DB Global Technology, își extinde echipa de specialiști de la nivel local cu încă 100 de poziții, pentru care procesul de recrutare este în desfășurare. Ca și restul activităților curente, interviurile de angajare se realizează online, un număr important de întâlniri între candidați și specialiștii în resurse umane ai companiei fiind programat în aceste zile.

24 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

Centrul DB Global Technology dezvoltă soluții de ultimă tehnologie pentru diviziile de business și infrastructură ale Deutsche Bank, având în portofoliu peste 770 de proiecte IT, de la înființare până în prezent. Proiectele dezvoltate constau în soluții inovatoare de tehnologie a informației și aplicații software.

„Deși toți cei 900 de angajați ai centrului lucrează de acasă începând cu data de 10 martie, am realizat în ultimele două săptămâni peste 25 de lansări în producție pentru aplicații integrate în sistemele de mobile banking și de tranzacționare ale băncii, pentru care toți cei implicați au lucrat de acasă în echipe globale. Faptul că menținem «business as usual» și continuăm activitatea de recrutare este un mesaj de optimism și de continuitate a activității", a declarat Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

„Am inițiat o serie de activități de socializare online pentru a contribui la menținerea stării de bine a angajaților, pentru a-i sprijini în demersurile lor de parenting și pentru a-i ajuta să gestioneze emoțiile negative. Îi asigur pe angajați și parteneri de tot sprijinul nostru și sper să trecem solidari prin această perioadă complicată pentru societatea românească și pentru întreaga lume", a adăugat Marian Popa.

Tot în această perioadă continuă toate trainingurile și cursurile care se pot derula online: cursuri de limba germană, sesiuni de „soft skills", sesiuni de coaching și DB Tech School - programul de internship al centrului, aflat la a cincea ediție.

Practic, compania își adaptează activitatea la o nouă stare de fapt și reușește să funcționeze normal, iar mediul de lucru existent în birourile companiei - tehnologia, cursurile, încurajarea inițiativei personale, programele de dezvoltare personală, sunt replicate în aceste zile online.

Angajații DB Global Technology sunt în continuare în contact unii cu ceilalți folosind aplicații pentru întâlniri video și audio, conturile de e-mail și platformele interne. Pentru cei care, în

urma suspendării cursurilor unităților de învățământ, sunt nevoiți să stea acasă cu copiii, dar trebuie să și lucreze, compania a flexibilizat programul de lucru și a pus la dispoziție recomandări care să îi ajute să facă față acestei situații.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă" în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO