1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

Centura București: încep lucrările la Pasajul Berceni. A fost emisă autorizația de construire

Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru Pasajul Berceni de pe Centura Capitalei, a anunțat vineri secretarul de stat Irinel Ionel Scrioșteanu.

12 iun, 2020 | | ECONOMICA.net

"Astăzi am semnat autorizația de construire pentru obiectivul „Lărgirea la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului București, între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520), Lot II amenajare nod rutier Centură București - DJ 401 (Berceni), km 33+190 – km 35+600, Etapa 1, județul Ilfov", a declarat Scrioșteanu.

Potrivit lui, săptămâna viitoare va fi emis și ordinul de începere a lucrărilor.

Lucrările vor fi executate în zona intersecției dintre drumul de centură al Municipiului București - DNCB și drumul județean - DJ 401 (șoseaua Berceni).

Obiectivul face parte din rețeaua rutieră TEN-T, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

"Așa cum am promis, în 2 ani vom finaliza cele 5 pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești-Leordeni și, în 3 ani, Autostrada de Centură București Sud, mai precis cele 3 loturi de pe A0 Sud", a adăugat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor.

Contractul pentru proiectarea şi construirea Pasajului Berceni de pe Centura Bucureşti a fost semnat pe 6 martie 2019 cu asocierea SC TRAMECO SA - VAHOSTAV -SK, a.s. - CONSTRUCŢII ERBASU SA - GRAFIC TENDS S.R.L pentru suma de 146 milioane de lei fără TVA.

Durata contractului prevedea șase luni de proiectare, la care se adaugă 24 luni pentru execuţie.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO