1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Umbrărescu, italienii de la Astaldi, gălățenii de la Arcada și o companie din Turcia au intrat în cursă pentru construirea Centurii Galați

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit patru oferte pentru proiectarea și construirea Centurii Galați. Pentru contractul estimat la 899,55 milioane de lei, fără TVA, se luptă gălățenii de la Arcada, Umbrărescu, italienii de la Astaldi și o firmă din Turcia.

22 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Joi, 21 mai 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare și Execuție „Varianta de Ocolire Galați”.

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți:

1. ASOCIEREA S.C. ARCADA COMPANY S.A. - TERNA S.A.
2. ASOCIEREA ASTALDI SPA - SC TANCRAD SRL 
3. ASOCIEREA SA&PE CONSTRUCT SRL - SC SPEDITION UMB SRL - SC TEHNOTRADE SRL
4. KOLIN INSAAT TURIZM SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

Valoarea estimată a contractului este de 899.555.992,00 Lei fara TVA. Contractul are o perioada de proiectare de 12 luni și o perioada de execuție de 42 luni. 

Garanția lucrărilor este intre 3 si 5 ani, in functie de perioada ofertata in cadrul factorului de evaluare. 

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Variantei de Ocolire Galati, in lungime de 33,6 km.

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO