1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Lucrare nouă pentru Umbrărescu. CNAIR semnează miercuri contractul pentru Centura Galați

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) semnează miercuri, 23 septembrie, contractul pentru proiectarea și execuția Centurii Galați, în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Amintim că pentru acest contract a fost declarat câștigător constructorul român Dorinel Umbărescu, cu o ofertă de 705 milioane de lei.

23 sep, 2020 | | ECONOMICA.net

Pe 31 iulie 2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect Proiectare și Execuție „Varianta de Ocolire Galați" către toți ofertanții.

Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA SA&PE CONSTRUCT SRL - SC SPEDITION UMB SRL - SC TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 705,28 milioane de lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 12 luni perioada de proiectare, 42 luni perioada de execuție a lucrarilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Variantei de Ocolire Galați, în lungime de 33,6 km.

CNAIR a primit patru oferte pentru proiectarea și construirea Centurii Galați. Pentru contractul estimat la 899,55 milioane de lei, fără TVA, Umbrărescu s-a luptat cu gălățenii de la Arcada, italienii de la Astaldi și o firmă din Turcia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO