1EUR = 4.7354 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Şeful Total a murit într-un accident de avion, în Rusia - presă

CEO-ul grupului petrolier francez Total, Christophe de Margerie, în vârstă de 63 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui avion privat pe aeroportul Vnukovo, din apropiere de Moscova, au anunţat marţi mass-media ruse citând surse aeroportuare şi din cadrul poliţiei.

21 oct, 2014 | Agerpres

Contactată de agenţia France Presse, compania Total a refuzat pentru moment orice comentariu, scrie Agerpres.

'Era un pasager înregistrat în avion, francezul Christophe de Margerie. Cei trei membri ai echipajului erau, de asemenea, de naţionalitate franceză. Toţi şi-au pierdut viaţa', potrivit agenţiei Tass, citând o sursă aeroportuară.

Tass precizează că avionul, 'conform primelor constatări, s-a lovit de un plug de zăpadă'.

Agenţia Interfax, care citează o sursă din cadrul poliţiei, a menţionat, de asemenea, că una dintre victime este CEO grupului Total.

Un avion de tip Falcon 50 s-a prăbuşit la aeroportul Vnukovo luni, la ora 23.58 (19.58 GMT), în aparenţă la decolare, a afirmat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat. 'S-au înregistrat victime', a adăugat sursa amintită.

Întrebat de AFP, un purtător de cuvânt al ministerului a declarat că nu este în măsură să comunice identitatea acestor victime.

Aeroportul Vnukovo este unul dintre cele trei aeroporturi internaţionale de la Moscova. Situat în sud-vestul capitalei Rusiei, dispune printre altele de un terminal pentru zborurile de afaceri.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO