CES, controlată de Dan Ostahie, absoarbe Despec Romania şi Promate Europe şi îşi schimbă numele în Despec International. Aprobarea finală a fuziunii – pe 20 septembrie

Fuziunea prin absorbţie dintre Complet Electro Serv SA (CES) şi firmele Despec Romania şi Promate Europe, controlate de omul de afaceri Dan Ostahie, ar urma să primească aprobarea finală a AGEA companiei CES la 20 septembrie. Tot atunci se va decide, în cadrul AGEA CES, şi schimbarea denumirii firmei CES în Despec International.
Cristina Şomănescu - mar, 24 aug. 2021, 22:04
CES, controlată de Dan Ostahie, absoarbe Despec Romania şi Promate Europe şi îşi schimbă numele în Despec International. Aprobarea finală a fuziunii - pe 20 septembrie

Complet Electro Serv e companie românească, fondată în 1991, care a ajuns unul dintre marii producători și distribuitori de echipamente IT&C, electronice și electrocasnice din România. CES e deţinută de omul de afaceri Dan Ostahie cu 92.47068% din acţiuni şi de Gabriel Jitaru – cu 1.88347% din acţiuni, potrivit informaţiilor puse la dispoziţia Economica.net de portalul de profil Termene.ro.

Dan Ostahie, în calitate de administrator unic al CES, a convocat AGEA societăţii la 20 septembrie 2021, în cadrul căreia acţionarii vor decide dacă acordă aprobarea finală a fuziunii prin absorbţie dintre CES şi firmele Despec Romania şi Promate Europe.

  • Promate Europe SRL are un capital social de 464.000 lei, împărțit în 46.400 de părți sociale, deținut de Dan Ostahie în proporţie de 80% și de Andrei-Cristian Camară – cu 20%.
  • Despec Romania SRL are un capital social de 1.940.000 lei, împărțit în 194 de părți sociale, deținut de CES cu 79% şi de Romtronic Computers SRL – cu 21%.

Punctual, pe ordinea de zi a AGEA firmei CES se află:

– aprobarea finală a fuziunii prin absorbţie dintre CES, Despec Romania şi Promate Europe.

Fuziunea se va realiza prin absorbţia de către CES a Despec Romania SRL şi Promate Europe SRL, iar în urma acestei operaţiuni, Despec și Promate se vor dizolva, fără să intre în lichidare, și vor transfera tot patrimoniul lor către CES, în schimbul repartizării de acțiuni în cadrul CES asociaţilor Despec și Promate, conform proiectului de fuziune prin absorbție, întocmit de administratorii CES, Despec și Promate la 28 ianuarie 2021.

– schimbarea denumirii firmei CES în Despec International SA.

Corelativ aprobării fuziunii, acţionarii firmei vor decide, la 20 septembrie, schimbarea denumirii societății CES în Despec International SA, în conformitate cu dovada privind disponibilitatea și rezervarea firmei nr. 100674 din data de 12 august 2021, emisă de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov, se arată în convocarea AGEA, consultată de Economica.net.

Capitalul social subscris și vărsat al societății Despec International SA va fi de 353.510 lei, împărțit în 141.404 acțiuni nominative ordinare, fiecare cu o valoare nominală de 2,5 lei.

Structura acţionariatului firmei Despec International va fi următoarea:

Dan Ostahie va deţine 88,19340% din capitalul social al societății;
Romtronic Computers SRL va deţine 4,27357% din capitalul social al Despec International
Gabriel Jitaru va avea 1,75384% din capitalul social al firmei.
Andrei Cristian Camară – cu 0,52191% din capitalul social al Despec International.
Alţi acţionari persoane fizice – cu 5,25728% din capitalul social al firmei, se arată în proiectul de act constitutiv actualizat al firmei Despec International, anexat convocării AGEA şi consultat de Economica.net.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul de la Viena a adoptat joi legea privind obligaţia tuturor adulţilor de a se vaccina împotriva COVID-19, Austria ...
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda Moscovei
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda ...
Statele Unite au impus joi sancţiuni împotriva unor actuali şi foşti oficiali ucraineni pe care îi acuză de implicare ...
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea, deşi instanţa a dispus suspendarea grevei, ...