1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Cesarom a ajuns la o capacitate de producţie de opt milioane mp de plăci ceramice la fabrica din Cluj-Napoca

Lasselsberger Ceramics Romania, deţinătorul brandului Cesarom şi unicul producător local de plăci ceramice va produce anul acesta un volum total de peste opt milioane mp. De asemenea, compania a lansat la începutul acestui an 25 de colecții noi de gresie și faianță, care vor reprezenta aproximativ 20% din volumul total de gresie şi faianță ce urmează a fi fabricat în acest an în cadrul fabricii Sanex din Cluj-Napoca.

27 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Toate colecțiile Cesarom au fost concepute pentru a veni în sprijinul consumatorilor, atât pe partea de amenajări interioare ale locuinţelor, birourilor şi spaţiilor intens circulate, cât şi în ceea ce priveşte amenajările exterioare pentru terase, alei şi chiar socluri.  Dimensiunile plăcilor ceramice ale noilor colecții variază între 33x33cm și 60x30cm, fiind disponibile atât pe formate pătrate, cât și dreptunghiulare, în funcție de preferințe. 

Gresia porțelanată este placa ceramică cu cea mai bună rezistență mecanică, la abraziune, agenți chimici și variații de temperatură.  Datorită avantajelor dovedite în ceea ce privește igiena, ușurința în întreținere, rezistența la foc și durata de viață îndelungată, acest tip de placă reprezintă alegerea optimă pentru amenajările rezidențiale și comerciale,  atât pentru acoperirea pardoselilor, cât și a pereților.

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de aproape 60 de ani şi deţine  fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO