1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

CEZ România vinde un sediu din centrul Piteştiului

Una dintre clădirile deţinute de cehii de le CEZ în România a fost scoasă la vânzare.

17 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Cehii de la CEZ România au scos la vânzare o clădire de birouri din centrul oraşului Piteşti.

Clădirea are o suprafaţă construită de 7.000 mp şi este scoasă la vânzare pentru 4,5 milioane de euro. Activul este compus din două clădiri, una cu parter, trei etaje şi un pod, iar ce-a de-a doua clădire este compusă din trei aripi cu nouă, şapte şi şase etaje. Imobilul este pretabil pentru hotel şi se vinde prin agenţia Coldwell Bankers.

Contactaţi de ECONOMICA.NET, cei de la CEZ spun că intenţionează să vândă sediul din centrul Piteştiului pentru că au mai multe clădiri în oraş şi vor să adune într-o singură clădire toţi angajaţii din zonă ai companiei. 

Clădirea este amplasata ultracentral, fiind cunoscută localnicilor mai ales drept "blocul IRE", dat fiind că acolo a funcţionat Intreprinderea de Reţele Electrice şi, ulterior, Electrica. 

CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie Electrica Oltenia SA. Afacerile Grupului CEZ în România sunt reprezentate de cele 8 companii - CEZ Distribuţie, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development şi TMK Hydroenergy Power.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO