CEZ vine cu ofertă de energie electrică cu asigurare COVID-19 inclusă

CEZ Vânzare, unul dintre cei patru mari furnizori de energie electrică din țară, vine cu o ofertă inedită pentru clienți, o premieră pe piață: compania suportă plata facturii dacă un client se îmbolnăvește sau este trimis în șomaj.
Economica.net - joi, 21 ian. 2021, 09:45
CEZ vine cu ofertă de energie electrică cu asigurare COVID-19 inclusă

Această ofertă a fost dezvăluită de Ondrej Safar, directorul general al CEZ România, într-un interviu acordat agenției de presă Agerpres.

“Ne-am gândit la diferite moduri de abordare şi diferite servicii şi am venit cu un produs nou, numit CEZ Comfort Asigurat, iar pentru clienţii noştri, dacă pe perioada contractului, din orice motiv îşi pierd slujbele sau se infectează cu Covid noi plătim factura timp de şase luni. Am venit cu acest produs în parteneriat cu o companie de asigurări. Ne-am gândit că oamenii sunt îngrijoraţi de situaţia lor economică, precum şi de faptul că se pot infecta şi atunci am gândit acest produs”, a spus Safar, care nu a dat m ai multe detalii pe această temă.

Din ce am aflat până acum, noua ofertă a CEZ va fi disponibilă în toată țara. Ea va conține un preț fix al energiei electrice, despre care am aflat că va fi comunicat cu toate taxele și tarifele incluse, pentru fiecare dintre cele opt zone de rețea ale țării. În plus, va conține o componentă fixă, un abonament.

Cine alege acest pachet, primește garanția că, timp de șase luni, dacă își pierde locul de muncă sau se infectează cu noul coronavirus, compania îi va plăti factura la energie electrică.

Din ce am aflat de la CEZ, acest produs oferă și alte asigurări, iar compania ne-a anunțat că va prezenta noua ofertă, în detaliu, într-un comunicat de presă ce va fi emis mâine.

Te-ar mai putea interesa și
CEC Bank – Veniturile au crescut cu 11%, activele cu 35%, în 2023
CEC Bank – Veniturile au crescut cu 11%, activele cu 35%, în 2023
CEC Bank a înregistrat, anul trecut, o creştere cu 35% a activelor nete, până la 83,5 miliarde de lei, şi un profit net estimat, neauditat, de 515,8 milioane de lei, informează banca printr-un......
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei au ajuns la o înţelegere
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei ...
Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria ...
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Numărul studenţilor străini care vor să studieze în ţara noastră este în creştere, pe platforma "Study in Romania" ...
Dronele reprezintă cheia pentru a obţine avantaj în faţa Rusiei, afirmă şeful armatei ucrainene
Dronele reprezintă cheia pentru a obţine avantaj în faţa Rusiei, afirmă şeful armatei ucrainene
Dezvoltarea sistemelor de aeronave fără pilot, sau a dronelor, este cheia pentru a oferi Kievului un avantaj în faţa ...