1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

UPDATED CFR a gajat la bancă imobilul din Piaţa Gării de Nord 1-3. Banca spune că nu e Gara

CFR Călători a ipotecat cea mai mare gară din România pentru a putea garanta o linie de credit în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro luată de la Millenium Bank.  

12 iun, 2013 | ECONOMICA.net

Statul Român, prin Ministerul Transporturilor a decis la mijlocul lunii trecute contractarea de la Millenium Bank a unei facilităţi de credit în valoare de 10,5 milioane de lei, cu încadrarea unui plafon aprobat în februarie anul acesta de peste 328,5 milioane de lei.

Pentru acest credit, accesat de companie pentru refinanţarea unui alt împrumut acordat de BRD Societe Groupe Generale, CFR a ipotecat în favoarea Millenium imobilul situat în Piaţa Gării de Nord nr 1-3, compus din 20.881 de mp de teren şi construcţiile aferente. Ipoteca este pusă inclusiv asupra veniturilor provenite din chirii, arenzi, prezente şi viitoare luate de pe urma acestui imobil, se arată într-un anunţ al companiei publicat în Monitorul Oficial.

UPDATE: Millenium Bank spune că nu Gara de Nord a fost gajată

Iată poziţia Millenium Bank în legătură cu gajul pus asupra imobilului din Piaţa Gării de Nord nr 1-3:

“Garanţia pentru această facilitate de credit constă, aşa cum spune şi anunţul din M.O., în ipoteca asupra unui teren de 20.861 mp şi a construcţiilor aferente. Terenul şi aceste construcţii sunt situate la adresa Piaţa Gării de Nord nr. 1-3, sectorul 1, Bucureşti, aceeaşi adresă poştala a Garii de Nord. Însă acest imobil nu este Gara de Nord, aşa cum mentioneaza titlul, ci acel teren plus construcţiile aferente, care se află undeva la piciorul Pasajului Basarab”

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO