1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 29 º

Companii

CFR Călători l-a sancționat pe șeful de tren care susținea că nu există pandemie și că oamenii poartă măștile de proști

Societatea CFR Călători a anunțat prin intermediul unui comunicat că s-a autosesizat cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală a unuia dintre angajații săi.  Este vorba de un șef de tren care a fost filmat de călători că nu poartă mască în tren și care i-a îndemnat pe pasageri să nu poarte nici ei.

04 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Astfel că, în urmă unei anchete interne în conformitate cu reglementărilor legale în vigoare, comisia de disciplină a decis că șeful de tren să fie retrogradat profesional, astfel încât să nu mai între în contact cu publicul călător. El a fost trecut pe un post inferior, din funcția de șef de tren ajungând manevrant de vagoane. Cu acest prilej, salariul i-a fost diminuat corespunzător.

CFR Călători face precizarea că nu tolerează astfel de comportamente în rândul personalului propriu. Masca de protecție este obligatorie la bordul trenurilor CFR Călători, atât pentru personalul propriu cât și pentru călători. Orice abatere de la această regulă va fi sancționată ferm  conform reglementărilor în vigoare, da asigurări operatorul feroviar.

Mai mult decât atât, purtarea măștii de protecție a devenit obligatorie și în zonele de așteptare a trenurilor: stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

În cursul zilei de luni (03.08.2020) a apărut o filmare un media în care un șef de tren nu purta masca de protecție. El le-a spus călătorilor că nu există pandemie și că "purtăm măștile de proști".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO