CFR Călători pune în circulație un nou tren pe traseul Constanța – București

Ion Dobreanu - sâm, 06 mart. 2021, 11:38
CFR Călători pune în circulație un nou tren pe traseul Constanța - București

Societatea CFR Călători a anunțat sâmbătă că începând cu 8 martie va pune în circulație un nou tren, InterRegio 1684, care va lega Constanța de București. Programul de mers al acestuia este de luni până vineri, și va avea o oprire în Gara Ciulnița.

Noul tren InterRegio 1684 pleacă de luni până vineri din Constanța la ora 07:00 și ajunge în stația București Nord la ora 09:17. Pentru călătoriile dus – întors compania oferă reduceri, la fel și pentru posesorii Cardului TrenPlus. Trenul are în componentă vagoane comfortabile, modernizate în anul 2020.

Acest nou tren pus în circulație de CFR Călători se alătură variantelor cu plecare din Constanța la orele 05:30 și 08:20 și se adresează nevoilor de transport ale clienților care au treabă de o zi în Capitală.

În plus, pe lângă faptul că parcurge distanța în 2 ore și 17 minute și realizează sosirea la o oră convenabilă în București, IR 1684 asigură mobilitatea și pe secții secundare prin legături potrivite din Ciulnița (sosire 08:17), spre/dinspre reședințele de județ Slobozia și Călărași. Trenul este format din vagoane moderne și confortabile, modernizate în anul 2020.

Tarife

Prețurile biletelor sunt accesibile prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.

“Deschiderea companiei către călători, manifestată în 2020 continuă și în 2021. Rămânem receptivi la nevoile și așteptările lor de transport, la sugestiile care ne sosesc pe canalele de comunicare special deschise pentru ei. Noi ne străduim să transpunem aceste sugestii în decizii utile cât mai multor clienți. Așa înțelegem să ne respectăm promisiunea de a pune călătorul în centrul deciziilor CFR Călători, astfel a fost gândit și introdus din 8 martie 2021, între Constanța și București Nord, și trenul suplimentar InterRegio 1684. Și cu siguranță vom mai avea surprize plăcute pe relația Constanța și nu numai. Continuăm!“, a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

Biletele pot fi achiziționate utilizând următoarele canale:
• online de pe www.cfrcalatori.ro;
• de la automatele de vânzare bilete din gări;
• direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Te-ar mai putea interesa și
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Rusia nu are nevoie să interzică exporturile de motorină, pentru a răspunde la creşterea preţurilor şi posibilele deficienţe în aprovizionarea cu carburant, după ce atacurile cu drone au......
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale pentru boabe a României a crescut anul trecut cu 9,1% respectiv cu 1,71 milioane de tone, de la 18,861 ...
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Constructorul austriac Porr a săpat 855 de metri pe ambele fire ale primului tunel veritabil de autostradă din România, ...
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Gradul de colectare înregistrat prin Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) a înregistrat o creştere exponenţială de ...