1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

CFR Călători şi-a lansat miercuri noul site

CFR Călători a lansat miercuri noua variantă a site-ului oficial al companiei. Secțiunile principale precum modulul Mersul Trenurilor și aplicația Bilete de tren online ocupă poziții dominante în arhitectura vizuală a site-ului.

21 feb, 2018 | ECONOMICA.net

Conţinutul site-ului a fost reorganizat, în noul format clientul CFR Călători având posibilitatea de a accesa informaţii grupate, din secțiuni distincte, pe tipuri de interes: trafic intern, trafic internațional, presă, companie, contact, etc.

Compania şi-a anunţat totodată participarea în perioada 22 – 25 februarie 2018 la cea de a 39-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfășoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

În perioada Târgului de Turism al României, la standul CFR Călători, vizitatorii vor putea beneficia de o serie de reduceri sau de informaţii despre oferte disponibile:

- 45% reducere la biletele emise la stand disponibile la cumpărarea online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletterul CFR Călători; cu maxim 30 de zile de anticipație și cel mai târziu cu 6 ore înainte de plecarea trenului;
- vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie 2018, călătoriile putându-se efectuate până la data de 14 mai 2018 (data călătoriei raportată la maxim 30 de zile anticipație) ;
- Flyere cu promotia de Dragobete (50% reducere pentru călătoria în doi pentru data de 24 februarie 2018)
alte reduceri în trafic intern şi internaţional.

CFR Călători va încheia parteneriate cu operatorii şi agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online".

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO