1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

CFR închiriază peste 1.000 de kilometri de cale ferată. Care este termenul de depunere a ofertelor

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' organizează, pe 21 iulie, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), o licitaţie publică cu strigare pentru închirierea a 1.079,9 kilometri de cale ferată, din 32 secţii CF, care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai CFR.

16 iul, 2014 | Agerpres

Durata de valabilitate a contractului de închiriere este de patru ani, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mare.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21 iulie, ora 9,00, deschiderea plicurilor urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 10.00, la sediul Bursei Române de Mărfuri.

La licitaţie pot participa persoane juridice române care au calitatea de operatori licenţiaţi de transport feroviar, conform condiţiilor menţionate în documentaţie.

Ofertele se pot depune pentru una sau mai multe secţii de circulaţie, aflate pe raza sucursalelor regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

'Închirierea secţiilor de cale ferată care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile reprezintă unul din angajamentele incluse în programul de eficientizare a sistemului feroviar, care vizează reducerea cheltuielilor şi a activităţilor neprofitabile. Prin programul de eficientizare a activităţii, CFR respectă angajamentele Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană', a declarat directorul general al CFR, Macarie Moldovan.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO