1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Companii

CFR SA are un nou director general: Constantin Axinia

Constantin Axinia este noul director general al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare din România, potrivit ClubFeroviar.ro.

25 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Postul de director general al companiei era vacant de la data de 1 martie, după demisia lui Costin Mihalache, care a fost numit șeful Cancelariei Primului Ministru Viorica Dăncilă.

Absolvent al Academiei de Poliție, Mihalache fusese numit director general al CFR SA pe 13 februarie, în locul lui Ion Gavrilă, mai scrie sursa citată.

Constantin Axinia a absolvit în 1980 Liceul CFR numărul 6 din Galați, iar în 1987 Facultatea de Electrotehnică a Institutului Politehnic "Gheorghe Asachi" din Iași. După absolvirea facultării și până în 1992 a fost instructor tehnic la Revizia de Vagoane Iași. A trecut prin toate etapele carierei profesionale, în integralitatea sa în domeniul feroviar.

Axinia a mai fost director general al CFR SA în perioada 2006-2007. Apoi, în intervalul ianuarie – octombrie 2009, Constantin Axinia a fost subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor, responsabil cu coordonarea sectorului feroviar.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO