1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

Companii

CFR SA estimează că va creşte numărul angajaţilor în acest an cu 600 de persoane

Numărul salariaţilor CFR SA va creşte anul acesta cu 600 de persoane, la 23.060 de angajaţi, în timp ce bugetul pentru fondul de salarii se va majora cu 23,77 milioane lei, la 711,739 milioane de lei, a anunţat guvernul într-un comunicat de presă.

03 dec, 2015 | ECONOMICA.net

Suma alocată pentru a creşte fondul de salarii va fi folosită reîntregirea cheltuielilor cu salariile pentru întregul an 2015, sume determinate ca urmare a acordării unor creşteri salariale în anul 2014, pentru o fracţiune de an.

Guvernul a aprobat, la propunerea Ministerului Transporturilor, bugetele de venituri și cheltuieli rectificate pe anul 2015 ale CFR SA și CFR Călători.

"Rectificarea bugetelor de venituri și cheltuieli ale celor doi operatori din domeniul transporturilor feroviare vine ca urmare a modificărilor alocațiilor de la bugetul de stat conform Ordonanței de Urgență a Guvernului privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2015 și unele măsuri bugetare. Prin OUG 47/2015 privind rectificarea bugetului de stat pentru 2015 s-a alocat suma de 597,3 milioane lei pentru capitalizarea C.N.C.F. CFR – S.A. pentru plata restanțelor către minister, reprezentând TVA dedus și nevirat la bugetul de stat la termenele stabilite în normele de închidere a exercițiului bugetar. Această alocare bugetară se regăsește în bugetul de venituri și cheltuieli rectificat al C.N.C.F CFR –S.A", potrivit sursei citate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO