1EUR = 4.8319 RON | Bucureşti 36 º

Companii

CFR: Viteza de circulaţie a trenurilor a fost adaptată la temperaturile scăzute. Anumite garnituri înregistrează întârzieri

Traficul pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar viteza de circulaţie a trenurilor a fost adaptată la temperaturile scăzute înregistrate la nivel solului, anumite garnituri înregistrând întârzieri în grafic, informează un comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate - CFR SA, remis, miercuri, AGERPRES.

14 dec, 2016 | Agerpres

'Menţionam că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă, din cauza cauza condiţiilor meteo nefavorabile, personalul feroviar desfăşoară verificări la componentele infrastructurii (sine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă şi intervine pentru remedierea deranjamentelor tehnice semnalate, astfel încât circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă', se arată în document.

Conform CFR, angajaţii companiilor feroviare sunt la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre circulaţia trenurilor aflate în grafic, precum şi prin verificarea şi intervenţia cu personal specializat pe toate rutele de cale ferată.

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA recomandă călătorilor ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO