1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 25 º

News

CGMB discută marţi desemnarea reprezentanţilor săi în CA ale spitalelor şi regiilor

Consilierii generali ai Capitalei vor discuta, în şedinţa de marţi, aproape 60 de proiecte de hotărâre ce au în vedere desemnarea unor membri în consiliile de administraţie de la 50 de unităţi medicale, precum şi în cele ale regiilor şi altor instituţii ale municipalităţii.

25 mar, 2013 | Mediafax

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, desemnarea unor reprezentanţi ai Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) în consiliile de administraţie pentru spitalele care nu aparţin municipalităţii este necesară ca urmare a prevederilor legale din Ordonanţa de urgenţă 48/2010 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul sănătaţii, în vederea descentralizării.

Pe lângă spitale şi institute medicale, vor fi desemnaţi reprezentanţii CGMB în consiliile de administraţie de la RATB, RADET, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti şi Societatea Ciclop. De asemenea, două dintre proiecte au în vedere desemnarea unor membri în consiliile de administraţie ale REBU şi Apa Nova.

Pe lângă cele aproape 60 de proiecte privind numirea unor membri ai consiliilor de administraţie, consilierii generali vor mai discuta, marţi, şapte proiecte pentru aprobarea unor planuri urbanistice zonale, proiectul pentru atribuirea numelui de Piaţa Francofoniei unei intersecţii din Capitală, dar şi un proiect privind constituirea comisiilor de specialitate ale CGMB.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO