1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Chinezii au început deja să vândă iPhone 5

Deşi iPhone 5 nu a fost lansat şi nici nu există o dată oficială de prezentare, vânzătorii chinezi de pe cea mai mare platformă e-commerce a asiaticilor, Taobao, au anunţat că sunt gata încă de pe acum să primească precomenzi pentru acest gadget.

13 iul, 2012 | Economica.net

Mai mult, potenţialilor cumpărători le sunt oferite imagini şi specificaţii tehnice ale smartphone-ului pe care urmează să-l achiziţioneze, asta deşi în momentul de faţă cele mai multe informaţii sunt simple speculaţii şi zvonuri.

O parte din speculatorii de pe Taobao acceptă comenzi pentru iPhone 5 în schimbul achitării unui avans de 1,000 de yuani(160 dolari), în timp ce alţii cer chiar achitarea integrală în avans, adică 6,999 yuani (1,100 dolari).

Aceştia au declarat pentru Reuters faptul că intenţionează să cumpere noul telefon al Apple din Hong Kong sau Statele Unite, urmând ca apoi să fie aduse în China continentală. Reamintim faptul că produsele Apple sunt deobicei disponibile în Hong Kong înainte de a fi lansate pe restul continentului. Aşa cum era de aşteptat însă, vânzătorii nu au putut preciza si o dată fixă de livrare.

În ciuda faptului că Apple nu a confirmat nimic, cei care primesc comenzile susţin că cererea este mare, într-o singură zi fiind primite 24 de astfel de solicitări, scrie Reuters.

Telefonul se aşteaptă să fie lansat undeva între luna august şi luna octombrie şi ar urma să aibă un ecran mai mare decât modelele anteriore şi funcţii extinse pentru Siri.

Cererea pentru produsele Apple în China este atât de mare încât mulţi consumatori cumpără bunuri de contrabanda în încercarea de a în posesia lor înainte de lansarea oficială. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO