1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Chinezii de la Huadian vin la Rovinari pentru discuţii privind realizarea grupului de 500 MW

O delegaţie formată din membri ai conducerii companiei chineze Huadian Engineering va sosi pe data de 31 martie la Rovinari pentru a discuta cu reprezentanţii Complexului Energetic (CE) Oltenia despre lucrările la realizarea grupului energetic de 500 MW la termocentrală.

25 mar, 2014 | Agerpres

Informaţia a fost confirmată marţi de către managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, care a mai afirmat că studiile de prefezabilitate şi fezabilitate ale grupului care urmează să fie construit au fost finalizate, urmând să fie obţinute aprobările necesare pentru începerea lucrărilor.

'Pe data de 31 martie o delegaţie formată din unsprezece oficiali chinezi ai firmei Huadian va sosi la Rovinari şi în Târgu-Jiu. (...) Vă mai pot spune că studiul de prefezabilitate şi fezabilitate sunt gata, urmând să fie ales amplasamentul unde va fi realizată investiţia după ce vom obţine aprobările necesare', a precizat Laurenţiu Ciurel.

Compania chineză Huadian Engineering va investi peste un miliard de dolari în construcţia unui grup energetic cu o capacitate de cel puţin 500 MW la Termocentrala Rovinari, aparţinând CE Oltenia. Potrivit datelor furnizate de către Ministerul Economiei, investiţia va genera aproximativ 500 de locuri de muncă în zona Rovinari.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO