1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Chiriaşii de pe terenul Ventilatorul pleacă. Immofinanz şi Adama pregătesc un nou proiect imobiliar în Bucureşti

Grupul austriac Immofinanz pregătea în urmă cu trei ani documentaţia necesară obţinerii avizelor pentru proiectul de pe terenul de 5,3 hectare al fostei fabrici Ventilatorul din Capitală. Acum, chiriaşii care ocupă spaţii pe terenul respectiv au fost înştiinţaţi că au expirat contractele de închiriere. 

07 apr, 2016 | | ECONOMICA.net

"Momentan, nu au fost demarate lucrări de dezvoltare în cadrul fostei platforme Ventilatorul. Cea mai recentă acțiune care ține de Ventilatorul este aceea de evacuare a spațiilor ocupate de chiriașii ale căror contracte au expirat", au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii dezvoltatorului Adama. 

Dezvoltatorul Adama, unul dintre cei mai mari din România şi cumpărat de Immofinanz în 2011, se va ocupa de dezvoltarea proiectului, care prevede construcţia unui proiect mixt, cu locuinţe. Amplasat în imediata apropiere a intersecţiei de la Răzoare şi a viitoarei staţii de metrou Academia Militară, terenul aflat în portofoliul Immofinanz este valoros. 

"O dezvoltare pe platforma Ventilatorul este pe lista companiei pe termen mediu-lung și are în vedere dezvoltarea în faze a unui proiect mixt, în funcție de oportunitățile pe care ni le oferă piața. Toate detaliile ce țin de o dezvoltare aici vor fi, cu siguranță, comunicate la momentul oportun, atunci când și la nivelul companiei vom deține informații concrete", au mai declarat pentru ECONOMICA.NET, reprezentanţii companiei. 

În 2013, în anunţul pentru laborarea PUZ-ului (plan urbanistic zonal) se specifica intenţia dezvoltării unui ansamblu de locuinţe, compus din nouă clădiri cu întălţimi de 11 etaje, dar şi a unui corp cu funcţiuni mixte, locuinţe şi birouri, cu spaţii publice la parter. În plus, proiectul va mai avea şi două clădiri cu spaţii de birouri cu înălţimi de 12 şi 20 de etaje. 

Grupul Immofinanz este activ pe piața din România din 2004 și deține în prezent un portofoliu de proprietăți în valoare de circa un miliard de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO