1EUR = 4.8421 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Proprietarul Christian Tour lansează compania aeriană AnimaWings

Memento Group, proprietarul Christian Tour, cel mai mare touroperator şi organizator de zboruri charter, lansează propria companie aeriană, denumită AnimaWings.

14 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Compania Memento Group, cea care deţine Christian Tour, este în acţionariatul AnimaWings.

Lansarea va avea loc 16 ianuarie, se arată într-o invitaţie de presă.

Christian Tour a fost înfiinţată în 1997 de către omul de afaceri Cristian Pandel. Christian Tour este membru fondator al Memento Group of Companies, cel mai mare grup turistic de incoming, prezent pe piata din Romania inca din anul 2011.

Memento Group of Companies este unul dintre cele mai omogene grupuri de turism din Europa, cu sediul central şi strategic la Londra, prin Memento Investment LTD UK. Compania integrează touroperatori puternici din Spania, Italia, Grecia, Turcia si Romania. Totodată, acestora li se adaugă şi o companie de transport turistic – MementoBus, dar şi un lanţ de hoteluri de 4 şi 5 stele – Memento Hotels.

Grupul reuneşte laolaltă agenţii de turism specializate atât în outgoing, sub brandul Christian Tour, cu reprezentanţe în România, Polonia, Ungaria, Serbia şi Republica Moldova, dar şi o serie de touroperatori puternici pe zona de incoming – Memento Turcia, Memento Spania si Memento Italia.

Ştirea se actualizează.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO