Christian Tour îşi extinde operaţiunile în Ungaria, Serbia şi Polonia

Christian Tour, cel mai mare touroperator de vacanţe charter din România, îşi extinde operaţiunile pe noi pieţe din Europa Centrală şi de Est, prin deschiderea de filiale în Ungaria, Serbia şi Polonia, au anunţat, marţi, într-un comunicat  reprezentanţi ai companiei, relatează Agerpres.
Economica.net - mar, 14 iul. 2015, 15:52
Christian Tour îşi extinde operaţiunile în Ungaria, Serbia şi Polonia

‘Am început să investim în agenţii de turism din străinătate încă din 2012, când a apărut Memento Turcia, urmat la scurt timp de Memento Spania. La începutul lui 2014, a venit momentul intrării pe piaţa hotelieră din Grecia, iar, la finele aceluiaşi an, am deschis prima agenţie de turism sub brandul Christian Tour din afara graniţelor României: cea din Chişinău. Pe toate aceste pieţe am înregistrat succese importante şi am acumulat experienţă şi expertiză atât în turismul outgoing, cât şi în cel incoming. De aceea, pregătim deschiderea de filiale Christian Tour în Ungaria, Serbia şi Polonia, şi, de asemenea, planificăm începerea de curse charter din aceste ţări către destinaţiile turistice consacrate din Grecia, Turcia, Spania’, arată Cristian Pandel, fondator şi acţionar majoritar al Christian Tour, într-un comunicat.

Anul trecut, afacerile în turism din Turcia, Grecia şi Spania ale celor doi acţionari români – fraţii Cristian şi Marius Pandel – au înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 7.5 milioane de euro.

‘În această vară a început touroperarea primelor curse charter cu plecare din Chişinău către Grecia. Succesul pe care l-am înregistrat pe această nouă piaţă, cu un grad de ocupare de peste 90% la primele plecări, ne-a convins să ne orientăm politica de extindere şi în alte ţări din regiune’, a precizat Marius Pandel.

Christian Tour, proprietar al resortului Memento Kasioppi Resort din Insula Corfu, a constatat ca atât în sezonul 2014, cât şi în cel actual, cei mai mulţi dintre turişti au provenit din Cehia, Polonia, România şi Marea Britanie.

‘Începând din 2015, am decis să extindem şi să popularizăm brandul Christian Tour în mai multe ţări, beneficiind şi de experienţa pe care am acumulat-o ca hotelieri în Grecia. Această consolidare a brandului a fost iniţiată în 2013, când a început înglobarea treptată a companiilor în care eram acţionari. Astfel, Pegas Holidays şi Senior Voyage au devenit branduri de produs ale Christian Tour. Pe termen scurt şi mediu, vom redirecţiona cea mai mare parte din investiţii în această zonă. Îmi doresc să ‘creştem’ renumele brandului Christian Tour şi să îl facem tot mai cunoscut atât local, cât şi dincolo de graniţele României’, a precizat Marius Pandel.

Cu o istorie de 18 ani în piaţa de turism autohton, Christian Tour deţine în acest moment 30 de agenţii proprii în toată România, o filială la Chişinău şi circa 168 de angajaţi, fiind una din cele mai mari agenţii de turism din România. Împreună cu toate companiile din grupul său, Christian Tour a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro, rămânând lider de piaţă privind numărul de turişti care au ales serviciile agenţiei.

Te-ar mai putea interesa și
Generarea de idei a devenit mai simplă
Generarea de idei a devenit mai simplă
Una dintre principalele dificultăți întâmpinate în munca de la distanță sau în regim hibrid este găsirea unor metode noi și eficiente de a organiza sesiuni de brainstorming și de a colecta......
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Cotaţiile la cupru au trecut vineri pragul de 10.000 de dolari pe tonă, pentru prima dată în ultimii doi ani, pe fondul ...
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea ...
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, accesul C, ieşirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi până pe 10 mai, ...