1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Cinci mari retaileri, între care Amazon.com, au fost daţi în judecată de University of California în legătură cu brevetele pentru becurile LED

Cinci mari retaileri, între care Amazon.com şi Walmart, au fost daţi în judecată marţi de University of California în legătură cu ”riscul existenţial” implicat de încălcarea brevetelor şcolilor de către producătorii străini, transmite Reuters, citată de News.ro.

31 iul, 2019 | ECONOMICA.net

Amazon.com, Walmart, Target, Ikea şi Bed Bath & Beyond sunt acuzaţi că încalcă patru dintre brevetele universităţii legate de becurile LED, care consumă mai puţină energie şi durează mai mult decât becurile tradiţionale.

Universitatea a mai cerut Comisiei pentru Comerţ Internaţional a Statelor Unite să deschidă o investigaţie privind comportamentul comercianţilor, în legătură cu importurile de becuri.

Procesele de marţi au rolul "să declanşeze un răspuns larg, naţional la pericolul existenţial al transferului tehnologiei universităţii, provocat de "nerespectarea pe scară largă" a drepturilor asupra brevetelor, potrivit plângerii.

Procesele înregistrate la Tribunalul Districtual din Los Angeles solicită şi despăgubiri de o valoarea nespecificată, inclusiv redevenţe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO