1EUR = 4.7669 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Cine este cel mai bogat român - Top 300 Capital. Surpriză pe locul doi

Ion Ţiriac este cel mai bogat român, menținându-se pe această poziție pentru al doilea an consecutiv. Potrivit celei de-a XIV-a ediții a Top 300 Capital, care se lansează astăzi, la ora 19:30, la hotel Marriott din București, averea sa este evaluată la 1,5 miliarde de euro, în creştere față de ediția de anul trecut.

30 oct, 2015 | Capital

Dacă Ion Ţiriac a reuşit să-şi păstreze titlul de „Cel mai bogat român”, în cazul primilor 10 milionari din clasament au avut loc schimbări majore. Ioan Niculae a pierdut locul secund în favoarea fraților Adrian şi Dragoş Pavăl (Dedeman), doi antreprenori care s-au impus pe o piață în care investitorii străini au raportat pierderi. 

Pe locul patru este Zoltan Teszari, patronul RCS&RDS cu o avere de 480-500 milioane de euro. În 2014, averea omului de afaceri se situa la 530-560 milioane de euro.

O altă evoluție spectaculoasă s-a înregistrat în cazul lui Iulian Dascălu, care a urcat cinci poziții în clasament. După șapte ani de când a deținut prima poziție în clasament, George Becali a reușit să revină între primii 10 cei mai bogați români, cu toate că averea i s-a redus de la 300-350 milioane de euro, cât avea în ediția anterioară, la 270-300 milioane de euro în acest an. Citeşte mai mult pe Capital

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO