1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Cine este noul director OPSPI

Noul şef al OPSPI Alexandru Alexe a fost, până în prezent, director al Direcţiei de Privatizare şi Atragere de Investiţii. El este proprietarul mai multor terenuri şi case în Bucureşti şi Otopeni

03 oct, 2012 | | ECONOMICA.net

Remus Vulpescu a demisionat de la conducerea OPSPI. Vulpescu şi-a exprimat public regretul pentru insuccesul licitaţiei de privatizare a Oltchim. Până la numirea unui nou şef la OPSPI, interimatul va fi asigurat de Alexandru Alexe, până în prezent directorul Direcţiei de Privatizare şi Atragere de Investiţii din cadrul aceleiaşi instituţii.

Din declaraţia sa de avere aflăm că Alexe este un om înstărit. Deţine mai multe terenuri în Bucureşti şi Otopeni şi cinci apartamente şi case în Capitală şi Otopeni. Are două autovehicule şi patru conturi bancare în care se găsesc circa 70.000 de lei.
El este reprezentant din partea Ministerul Economiei în AGA a mai multor companii de stat sau private dar la care statul este acţionar minoritar.


Veniturile înregistrate anul trecut de noul şef al OPSPI sunt de  46.410 lei în 2011, mult mai mici decât în 2010 (92.800 lei) sau în 2009 (142.700 lei). Directorul OPSPI şi-a rotunjit însă suma primită de la stat în 2011 cu alţi 94.500 lei primiţi din statutul de membru sau preşedinte în comisii de negociere, comisii de licitaţie sau CA la mai multe companii de stat (Electrica SA, Termoelectrica SA, UT Midia Năvodari, IOR SA, Nuclearelectrica). În total, Alexe a câştigat anul trecut peste 140.000 lei, adică 11.700 lei lunar.
Ca un fapt divers, Alexe este şi preşedinte al unei asociaţii de locatari dintr-un bloc situat în Bucureşti.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO