1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Cine este noul manager general al Edenred România

Edenred România, lider pe piaţa românească a tichetelor de servicii şi soluţii pentru fidelizarea şi motivarea angajaţilor, are un nou manager general. Este vorba de Pierre Gagnoud care îl înlocuieşte pe Philippe Blecon în această poziţie, începând cu 1 februarie 2013.

Philippe Blecon s-a aflat la conducerea Edenred România în ultimii cinci ani, iar de acum înainte va ocupa funcţia de manager general pentru filialele Edenred din Chile şi Peru.

Pierre Gagnoud lucrează în grupul Edenred din anul 2000 iar în această perioadă a ocupat diverse poziții de management în Europa de Est, ultimele două fiind cele de manager general al filialei Edenred din Slovacia în perioada 2007-2009 și de manager general al Edenred Ungaria, din 2010.


În România, Pierre Gagnoud va continua strategia de dezvoltare a companiei, cu accent pe consolidarea poziţiei de lider al pieţei locale de tichete de servicii, spun oficialii companiei.

Edenred este prezentă în România din 1998, cu şase tipuri de tichete: Ticket Restaurant, Ticket Cadou, Ticket Vacanţă, Ticket Creşă, Ticket Asist, Ticket Medica. În 2010, Edenred a lansat cardul cadou Compliments, primul card prepaid adresat companiilor din România.


Peste 30,000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete şi carduri emise de Edenred în România. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO