1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Cine este noul preşedinte al Casei Naţionale de Pensii

Ileana Ciutan a fost numită joi, 24 mai, preşedintele Casei Naţionale de Pensii, de către prim-ministrul Victor Ponta, în locul Doinei Pârcălabu, care a fost demisă de premier în aceeaşi zi.

CV-ul noului şef al Casei de Pensii
Ileana Ciutan este doctor în economie şi absolventă a Facultăţii de Drept “Nicolae Titulescu” din Craiova.
Ciutan a fost director executiv al Casei de Pensii Dolj, în perioada 2005 – 2009. Între 1990 şi 2005, Ileana Ciutan a ocupat funcţii de conducere şi de execuţie în cadrul aceleiaşi instituţii.

Ileana Ciutan va asigura punerea în aplicare a măsurilor cuprinse în noul Program de Guvernare. Acestea vizează sistemul unitar de pensii publice şi sistemul asigurărilor pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

“Pentru acest mandat, îmi propun să asigur, împreună cu echipa, continuitatea proceselor începute la nivelul Casei Naţionale de Pensii Publice, să îmbunătăţesc imaginea instituţiei şi să creştem nivelul de performanţă al serviciilor publice realizate de casele teritoriale de pensii. În centrul preocupărilor mele vor sta, în permanenţă, problemele pensionarilor, pentru care îmi exprim întreaga disponibilitate şi consideraţie”, a declarat Ileana Ciutan, la preluarea funcţiei de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice.

 

Citeşte şi Doina Pârcălabu a fost demisă de la preşedinţia Casei Naţionale de Pensii.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO