Promovări la Stoica & Asociaţii

Societatea de avocaţi Stoica & Asociaţii anunţă promovarea la statutul de partener a avocaţilor Dragoş Bogdan şi Claudiu Galu, începând cu 1 septembrie 2012. De la aceeaşi dată, avocaţii colaboratori Oana Zama şi Valentina Preda sunt promovaţi la statutul de managing associate iar avocaţii Andra-Roxana Ilie şi Bogdan Popescu sunt promovaţi ca senior associate în cadrul societăţii de avocatură.
Economica.net - joi, 30 aug. 2012, 08:56
Promovări la Stoica & Asociaţii

Cine sunt cei doi noi parteneri ai societăţii Stoica & Asociaţii

Dragoş Bogdan este membru al Baroului Bucureşti din 2007 şi s-a alăturat echipei de la Stoica & Asociaţii în primavara lui 2012.
Dragoş Bogdan a performat ca judecător din 1999, ca director adjunct al Institutului Naţional al Magistraturii (INM) în perioada 2004 – 2005, a participat la numeroase acţiuni de formare profesională la Şcoala Naţională de Magistratură de la Bordeaux (Franţa), la Institutul Naţional de Magistratură din Ottawa (Canada) şi la instanţe din Germania, şi a activat ca jurist la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Dragoş a publicat peste 20 de studii, articole şi note de jurisprudenţă, singur sau în colaborare cu alţi autori.
Dragoş Bogdan se ocupă în principal de dosarele de proprietate intelectuală în cadrul societăţii Stoica & Asociaţii.
În prezent, Dragoş performează şi ca formator la INM la disciplina CEDO şi este lector titular de curs la INPPA la aceeaşi disciplină. La ambele instituţii este autor de cursuri on-line pe sistem e-learning.
Dragoş Bogdan este fondator şi membru în Consiliul Ştiinţific al publicaţiilor „Revista Română de Proprietate Intelectuală”, “Buletinul CEDO” (2008-2010), membru al colegiului de redacţie al revistei „Pandectele Săptămânale” şi coordonator al secţiunii CEDO de pe site-ul de profil juridice.ro.
Dragoş Bogdan şi autor al mai multor monografii privind jurisprudenţa CEDO în materia procesului civil echitabil, a arestării preventive.

Claudiu Galu este membru al Baroului Bucureşti din anul 2003. Claudiu a obţinut diploma de Master în drept şi acquis comunitar la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi de Master în relaţii de muncă şi industrie la Facultatea de Drept, de sub cupola Universităţii din Bucureşti.
Claudiu Galu este membru al echipei Stoica & Asociaţii din anul 2004. În anii premergători promovării sale ca partener, Claudiu a asistat clienţi români şi străini în materie civilă, comercială, în proceduri de insolvenţă, în cauze de drept societar şi în materie financiar-bancară. În prezent, Claudiu Galu se ocupă cu preponderenţă de dosare din zona financiar-bancară, de insolvenţă şi din domeniul imobiliar.

Cine sunt avocaţii promovaţi ca managing associate în cadrul societăţii Stoica & Asociaţii, de la 1 septembrie

Oana Zama este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006, an în care a fost şi cooptată în echipa Stoica & Asociaţii. Oana a obţinut diploma de Master în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii din Bucureşti si gestionează în principal dosarele de contencios administrativ şi fiscal, de dreptul muncii, precum şi pe cele în materie imobiliară şi comercială.

Valentina-Elena Preda este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006 şi din acelaşi an a devenit membru al echipei Stoica & Asociaţii. Valentina a obţinut diploma de Master în Ştiinţe Penale la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii din Bucureşti şi se ocupă în principal de reprezentarea clienţilor români şi străini în litigii comerciale, de proprietate intelectuală, de arbitraj comercial, de dreptul muncii, de drept administrativ, de drept penal (secret bancar şi infracţiuni economice), precum şi de cauze imobiliare.

Andra-Roxana Ilie şi Bogdan Popescu sunt promovaţi ca senior associate în cadrul societăţii Stoica & Asociaţii

Andra-Roxana Ilie este membru al Baroului Bucureşti din 2009. Andra a absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii din Bucureşti în 2007 şi a obtinut diploma de Master în Drept penal fundamental la Universitatea Montpellier I, Franţa. Din 2011, Andra-Roxana Ilie este doctor în drept al Facultăţii de Drept, de sub cupola Universităţii din Bucureşti.
Andra Ilie se ocupă cu preponderenţă de dosarele din energie, telecomunicaţii, din domeniile financiar-bancar şi asigurări, imobiliar şi societar, în cadrul societăţii de avocaţi.

Mircea-Bogdan Popescu este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009. Bogdan a absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii din Bucureşti şi Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, în anul 2007. Bogdan a obţinut diploma de Master în Drept penal fundamental la Universitatea Montpellier 1 ca şef de promoţie şi este doctorand la disciplina Drept penal, la Universitatea Montpellier 1.
Bogdan Popescu gestionează dosarele de concurenţă comercială, de proprietate intelectuală, de drept societar şi de negociere a contractelor la societatea de avocaţi Stoica & Asociaţii.

Tot de la 1 septembrie 2012 încetează colaborarea dintre societatea de avocaţi Stoica & Asociaţii şi avocaţii Radu Rizoiu şi Lucian Poenaru, prin acordul părţilor.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...