Cine sunt avocaţii promovaţi la Zamfirescu Racoţi & Partners

Antoniu Obancia, avocat colaborator coordonator al casei de avocatură Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP), a fost promovat partener în cadrul departamentului de litigii, avocatul Cosmin Vasile a fost promovat la statutul de partener coordonator al ZRP şi Anca Danilescu a fost promovată la statutul de partener senior al ZRP.
Cristina Şomănescu - joi, 18 apr. 2013, 08:55
Cine sunt avocaţii promovaţi la Zamfirescu Racoţi & Partners

Patru avocaţi colaboratori ai ZRP – Mădălina Ivan (consultanţă), Ştefania Măciuceanu (litigii), Cosmin Cojocaru (litigii) şi Ovidiu Şerban (litigii) – au fost promovaţi la statutul de seniori.

Antoniu Obancia are peste 13 ani experienţă în avocatură şi este specializat în domeniul dreptului penal. Serviciile de consultanţă şi reprezentare juridică pe care le oferă în această arie de practică se referă la infracţiuni economico-financiare sau în legătură cu relaţiile de serviciu, inclusiv la cele care fac obiectul competenţei structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA).
Antoniu Obancia consiliază clienţii în toate fazele procesului penal, inclusiv în cauze cu măsura arestării preventive.  Antoniu Obancia are expertiză şi în domeniul insolvenţei, în litigii civile şi comerciale, drept administrativ şi recuperări de creanţe.

Mădălina Ivan a acumulat experienţă în domeniile fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital și dreptul muncii.
Mădălina Ivan are expertiză în dreptul societar general și comercial și a fost implicată în tranzacţii complexe de fuziuni și achiziții privind operaţiuni cu privire la capitalul social, preluări, acorduri ale acționarilor și operaţiuni privind active sociale.
Mădălina Ivan a asistat diverși emitenți precum și societăți de servicii de investiții financiare privind implementarea reglementărilor și aspectelor de drept societar specifice pieței de capital, derularea ofertelor publice, admiterea și retragerea de la tranzacționare.
Mădălina Ivan face parte din echipa ZRP din anul 2007.

Ştefania Măciuceanu este specializată în procedura insolvenţei, litigii comerciale precum şi în materia recuperării creanţelor.
Ştefania Măciuceanu are experienţă în litigii de drept civil, inclusiv acţiuni care vizează restituirea proprietăţilor naționalizate și expropriate.
Ştefania Măciuceanu are expertiză şi în domeniul dreptului bancar și financiar şi a fost implicată în dispute privind contracte de credit și garanții.
Ştefania Măciuceanu face parte din echipa de litigii a societăţii ZRP din anul 2008.

Cosmin Cojocaru are peste zece ani experienţă în avocatură şi expertiză în disputele din domeniul construcţiilor, inclusiv litigii izvorâte din neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a unor contracte de tip FIDIC.  Cosmin Cojocaru are expertiză şi în litigii civile şi comerciale, inclusiv dispute contractuale, procese legate de achiziţia şi vânzarea societăţilor, dispute din domeniul imobiliar şi incidente legate de procedura executării silite, drept administrativ, privatizarea societăţilor comerciale şi drept societar. Cosmin Cojocaru oferă servicii de asistenţă şi reprezentare juridică atât în faza prealabilă declanşării litigiului, cât şi în faţa instanţelor de drept comun sau de arbitraj.

Ovidiu Şerban este specializat în drept fiscal, drept comercial, drept civil, dreptul muncii.
Avocatul are expertiză în litigii fiscale în materie de TVA, accize, impozit pe profit, litigii civile şi comerciale, litigii izvorâte din încheierea, executarea sau încetarea contractelor colective sau individuale de muncă, insolvenţă şi recuperări creanţe.
Ovidiu Şerban este membru al echipei ZRP din anul 2009.

Te-ar mai putea interesa și
Bursa de la Bucureşti a câştigat 460,43 milioane de lei din capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat 460,43 milioane de lei din capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat, în această săptămână, 460,43 milioane de lei din capitalizare, respectiv 0,28%, însă valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a înregistrat o......
Deficitul de semiconductori pentru industria auto se va atenua, următoarele victime ar putea fi producătorii de smartphone-uri
Deficitul de semiconductori pentru industria auto se va atenua, următoarele victime ar putea fi producătorii de smartphone-uri
Deficitul global de semiconductori ar putea dura şi în 2022, afectând apoi producţia de smartphone-uri, prefigurând ...
Cîmpeanu: Un val patru al pandemiei nu va fi atât de agresiv încât să pună probleme derulării normale a procesului de învăţământ
Cîmpeanu: Un val patru al pandemiei nu va fi atât de agresiv încât să pună probleme derulării normale a procesului ...
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că este convins că un eventual val patru al pandemiei de COVID-19 nu ...
Grecia: 25 de oameni arestaţi după un protest anti-vaccinare
Grecia: 25 de oameni arestaţi după un protest anti-vaccinare
Poliţia greacă a raportat 25 de arestări în weekend, după ce sâmbătă a fost nevoită să disperseze un protest anti-vaccinare ...