1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Cine sunt câştigătorii competiţiei “Startupperul Anului”

Competiția “Startupperul Anului susținut de Total”, ediția 2018-2019, derulată simultan în 55 de țări, şi-a desemnat câştigătorii în România, se arată într-un comunicat.

10 apr, 2019 | ECONOMICA.net

Juriul specializat, format din specialiști, lideri și membri ai comunității de afaceri, precum și experți de la Total, a ales câștigătorii competiției “Startupperul Anului”, ediția 2018-2019, organizată pentru prima dată în România.

Cei trei câștigători ai competiției, care urmează să înceapă perioada de mentorat, sunt:

•             Premiul I: Mirona Păun, Tzitzi-Poc – proiect ce exploatează teatrul ca instrument educațional, integrând elemente digitale, pentru ca cei mici să învețe să identifice emoțiile și să le gestioneze;

•             Premiul II: Mădălin-Marius Margan, OncoChain – platformă internațională pentru pacienții oncologici, ce asigură asistență medicală personalizată;

•             Premiul III: Alexandru Buzescu, Plugpoint – stații de încărcare, proiect care încurajează utilizarea mașinilor electrice în România prin dezvoltarea unei infrastructuri eficiente și ușor de folosit.

Cei trei antreprenori vor beneficia de sprijin financiar în valoare cumulată de 25.000 euro (premiul I - 12.500 euro, premiul II - 7.500 euro și premiul III - 5.000 euro), un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare și expunere media.

“Competiția “Startupperul Anului susținut de Total”, ediția 2018-2019, derulată simultan în 55 de țări – 37 din Africa, 11 din regiunea Asia-Pacific și Orientul Mijlociu, 4 din America și 3 din Europa – reiterează angajamentul Total față de dezvoltarea economică și socială din țările în care compania este prezentă. Prin susținerea acordată tinerilor antreprenori în dezvoltarea propriilor proiecte, competiția consolidează structura socială locală”, se arată în comunicat

Aceasta a reprezentat a doua ediție a “Startupperul Anului susținut de Total”, în total, în toate țările unde s-a desfășurat competiția, înregistrându-se aproape 50.000 proiecte înscrise, dintre care peste 15.000 au fost eligibile pentru participare.

În continuare, câștigătorii Premiului I din fiecare țară își vor prezenta proiectele în fața unui juriu internațional, care va alege șase Mari Câștigători din toate cele 55 de țări participante.

Competiţia a fost susţinută de Total Romania, firmă înființată în anul 2005, ca un parteneriat economic între companiile Total (Franța) și Lustic (România). În prezent, compania are sediul în București și deține o fabrică la Cristian, Brasov, un depozit de bitum în Ozun, Covasna, și acoperă domenii complexe de activitate precum: producție de lubrifianți și unsori, distribuție și vânzare de lubrifianți și fluide speciale, depozitare, distribuție și vânzare de bitum.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO