Cine sunt cei trei avocaţi promovaţi de Boştină la statutul de asociaţi

Andrei Şărban, Andrei Vasilescu şi Emilia Toader, avocaţi seniori în cadrul casei de avocatură de business Boştină şi Asociaţii, au fost promovaţi recent la statutul de avocaţi asociaţi.
Economica.net - lun, 17 dec. 2012, 09:55
Cine sunt cei trei avocaţi promovaţi de Boştină la statutul de asociaţi

Citeşte în ECONOMICA.NET cine sunt cei trei avocaţi promovaţi recent la statutul de avocaţi asociaţi la Boştină şi Asociaţii.

Andrei Şărban a acumulat experienţă în problematica soluţionarii litigiilor comerciale şi civile, în domeniul societar, piaţa de capital, insolvenţă, negociere, arbitraj şi mediere.
Andrei Şărban a asistat Comvex SA în cazul primei preluări ostile respinse, a asistat Comvex SA în negocierea contractului de prestare cu ArcelorMittal, a mai asistat şi reprezentat SIF 2 Moldova în diverse litigii de piaţă de capital.

Andrei Şărban a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Româno – Americane. Avocatul a mai absolvit un masterat în Medierea Conflictelor de Drept Comercial, de la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti. Andrei Şărban este membru al Baroului Bucuresti din anul 1998.

Andrei Vasilescu a dobândit experienţă în domeniul imobiliar şi al achiziţiilor publice. El a fost implicat în numeroase proiecte de anvergură derulate la nivel naţional, a acordat consultanţă şi asistenţă clienţilor, reprezentându-le interesele atât în faţa autorităţilor publice de orice fel, cât şi în faţa partenerilor contractuali.

Andrei Vasilescu a acordat asistenţă şi consultanţă autorităţilor publice în realizarea mai multor proiecte de utilitate publică, a redactat şi a avizat contracte de vânzare-cumparare, contracte de schimb, contracte de închiriere precum şi numeroase alte acte necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii fie a operaţiunilor desfăşurate de clienţii casei de avocatură Boştină şi Asociaţii, fie a procedurilor administrative iniţiate de diverse companii naţionale şi autorităţi publice.

Andrei Vasilescu a absolvit Facultatea de Drept şi Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, a absolvit un masterat în Studii Europene şi Drept Comunitar, de la Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti şi un masterat în Carieră Judiciară, de la Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti.
Andrei Vasilescu este membru al Baroului Bucureşti din anul 2005.

Emilia Toader a acordat asistenţă şi reprezentare juridică in faţa instanţelor judecătoreşti şi arbitrale, inclusiv în faţa Comisiei de Soluţionare a Disputelor şi Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional –ICC Paris, în litigii de drept administrativ, drept comercial, drept civil, drept fiscal, dreptul muncii, achiziţii publice şi procedura insolvenţei, precum şi în legatură cu procedurile de achiziţie şi contractele finanţate în cadrul programelor de preaderare ISPA şi PHARE şi în cadrul fondurilor structurale, reprezentând clienţi precum Ministerul Finanţelor Publice- Oficiul de Plăţi şi Contractare PHARE, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Ministerul Mediului şi Pădurilor – (în cadrul programelor AM POS MEDIU).

Emilia Toader a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Târgovişte şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2005.

Te-ar mai putea interesa și
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP Inc. au anunțat un parteneriat istoric, pe mai mulți ani pentru promovarea inovării sustenabile și pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1 Scuderia Ferrari,......
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Producătorul de armament VMZ Sopot, companie deţinută de statul bulgar, a raportat venituri record de 828 de milioane ...
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung Electronics a prezentat miercuri seară o analiză detaliată a gamei sale de televizoare și soundbar-uri pentru ...
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni de majorare a capitalului social
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni ...
JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal ...