Cinematograful Hollywood Multiplex, preluat de holdingul olandez care deţine şi cinema Movieplex

Firma olandeză Clean Sweep Holding BV, care deţine cinema Movieplex, a preluat recent şi cinematograful Hollywood Multiplex de la societatea Movies R US SRL, controlată de Gianina Eliana Ciobanu, potrivit unei decizii a asociaţilor firmei Hollywood Multiplex Operations SRL, obţinute de Economica.net.
Cristina Şomănescu - Dum, 08 aug. 2021, 14:13
Cinematograful Hollywood Multiplex, preluat de holdingul olandez care deţine şi cinema Movieplex

Cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti este deţinut de firma Hollywood Multiplex Operations SRL.
Această societatea a avut până recent ca asociat unic firma Movies R US SRL din Bucureşti, controlată de Gianina Eliana Ciobanu, cu o cotă de participare de 95% din societate, conform portalului Termene.

La 16 martie 2021, societatea Movies R US SRL şi firma olandeză Clean Sweep Holding BV au încheiat un contract de vânzare – cumpărare a tuturor părţilor sociale deţinute de Movies R US SRL în firma Hollywood Multiplex Operations SRL, potrivit Hotărârii din 9 iunie 2021 a adunării generale a asociaţilor firmei Hollywood Multiplex Operations SRL, obţinute de Economica.net. Este vorba despre 753 de părţi sociale cu valoare nominală totală de aproape 30 de milioane de lei.

  • “Având în vedere că:
    (A) Asociatul Actual (n. red. Movies R US SRL), în calitate de vânzător, și Viitorul Asociat (n. red. Clean Sweep Holding BV), în calitate de cumpărător, au încheiat la 16 martie 2021 un contract de vânzare cu privare la totalitatea părților sociale deținute de Asociatul Actual în Societate (n. red. Hollywood Multiplex Operations SRL), respectiv un număr de 753 de părți sociale cu o valoare nominală de 39.802.29 RON fiecare și o valoare nominală totală de 29.971.124,37 RON, reprezentând 100% capitalul social subscris și vărsat al Societății („Contractul de Vânzare-Cumpărare”), și
    (B) Conform prevederilor Contractului de Vânzare- Cumpărare, condițiile suspensive privind transferal părților sociale de la Asociatul Actual la Viitorul Asociat au fost îndeplinite, Asociatul Actual și Viitorul Asociat aprobă în unanimitate următoarele: aprobarea cesiunii de părți sociale.
    1.1. Se aprobă transferul părților sociale deținute de către Asociatul Actual către Viitorul Asociat, reprezentând un număr de 753 de părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 39.802,29 RON și o valoare nominală totală de 29.971.124,37 RON, reprezentând 100% capitalul social subscris și vărsat al Societății., conform termenilor și condițiilor negociate și agreate în Contractul de Vânzare-Cumpărare”, potrivit Hotărârii adunării generale a asociaţilor firmei Hollywood Multiplex Operations SRL, din 9 iunie 2021, obţinută de Economica.net.

Administratori noi la Hollywood Multiplex

În urma preluării societăţii Hollywood Multiplex Operations SRL de către holdingul din Amsterdam, Gianina Eliana Ciobanu a fost revocată din funcţia de administrator unic al societăţii şi au fost numiţi administratori noi.
Concret, din 9 iunie 2021, cei patru administratori şi membri ai Consiliului de Administraţie al societăţii Hollywood Multiplex Operations SRL sunt cetăţenii turci: Mehmet Guleşci, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie, Murat Ozyegin, Ayşe Can Ozyegin Oktay şi Affan Armagan Yildirim, potrivit Hotărârii adunării generale a asociaţilor firmei Hollywood Multiplex Operations SRL, din 9 iunie 2021, consultate de Economica.net.

Important

Clean Sweep Holding BV deţine şi firma Movieplex Cinema SRL care operează cinema Movieplex din Capitală.
De menţionat că Mehmet Guleşci, Murat Ozyegin şi Ayşe Can Ozyegin Oktay sunt administratori şi fac parte şi din Consiliul de Administraţie al firmei care operează cinema Movieplex, al firmei care operează Bucureşti Mall şi al Anchor Grup, potrivit informaţiilor puse la dispoziţia Economica.net de către plaforma Termene.ro.

Câţi bani a făcut cinematograful Hollywood Multiplex anul trecut

Hollywood Multiplex Operations SRL, care operează cinematograful cu acelaşi nume din Bucureşti, a încheiat anul 2020, primul an al crizei Covid-19, cu o cifră de afaceri netă de 1,38 de milioane de lei, de peste patru ori mai mică decât cea realizată în 2019, arată bilanţurile firmei, comparate de Economica.net

Hollywood Multiplex Operations SRL merge în pierdere din 2011 încoace.

Firma care operează cinematograful Hollywood Multiplex a avut pierdere netă de 2,51 de milioane de lei în 2020, mai mică decât cea din 2019, potrivit bilanţurilor depuse de firmă la Finanţe.
Hollywood Multiplex Operations SRL a avut, în medie, 30 salariaţi în 2020, faţă de 33 – în 2019.

 

Te-ar mai putea interesa și
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Majoritatea breşelor de securitate (94%), descoperite în 2023, la nivel global, au fost motivate financiar, iar peste 70% au fost comise de grupuri de crimă organizată, reiese din datele unei......
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane ...
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Un report cumulat care depăşeşte 9,25 milioane de lei (peste 1,85 milioane de euro) este în joc la tragerea Noroc de ...
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) reaminteşte că, luni şi marţi, serviciile publice comunitare care eliberează permise ...