Cisco anunță noi soluții pentru transformarea spațiilor de lucru și pentru revenirea în siguranță la birou

Cisco anunță noi tehnologii și soluții concepute pentru a ajuta companiile să transforme modul în care lucrează și să-și protejeze angajații.
Lidia Neagu - joi, 01 apr. 2021, 15:29
Cisco anunță noi soluții pentru transformarea spațiilor de lucru și pentru revenirea în siguranță la birou

Noile inovații Cisco – și portofoliul extins de soluții de rețea, securitate, cloud și colaborare – oferă mai multe opțiuni de transformare a spațiului de lucru într-unul de încredere, de revenire la birou în siguranță și de securizare a forței de muncă la distanță: de la automatizarea, securizarea și scalarea conectivității rețelei, de la informații utile pentru sănătatea și siguranța angajaților, până la conectarea în siguranță a angajaților pentru a lucra oricând și de oriunde doresc, utilizând soluții precum Webex și dispozitive de colaborare care utilizează AI, senzori și alerte.

Pentru a răspunde noilor provocări, organizațiile încearcă să își adapteze spațiile de lucru pentru o forță de muncă hibridă și să creeze un mod de lucru incluziv. Această transformare impune organizațiilor să prioritizeze pentru angajați, clienți, comunități și ecosisteme experiențe de lucru adaptabile și securizate. Agilitatea și reziliența sunt esențiale în acest proces de transformare.

Conform studiilor, 90% dintre CIO și factorii de decizie din departamentele IT spun că, în viitor, agilitatea și reziliența afacerii vor fi indisolubil legate. Acest lucru demonstrează nevoia de instrumente care conectează, securizează și automatizează tehnologiile și aplicațiile, astfel încât procesul de transformare să includă atât forța de muncă, cât și spațiile de lucru – indiferent de locul din care lucrează angajații.

„Organizațiile se gândesc la revenirea la birou, iar Cisco ajută clienții să găsească soluțiile care funcționează cel mai bine pentru echipele lor. Fie că sunt la birou, acasă sau în mișcare, fiecare angajat merită cea mai bună experiență”, a declarat Todd Nightingale, SVP și GM, Enterprise Networking și Cloud la Cisco. „Ne-am angajat să oferim soluții care să asigure simplitatea, agilitatea și reziliența de care organizațiile au nevoie pentru a răspunde provocărilor din prezent și de mâine.”

Spații de lucru sigure

  • Dispozitivele de colaborare Cisco Webex permit revenirea la birou în siguranță, având funcții precum navigare, semnalizare digitală, apeluri fără atingere și sesiuni de întâlniri, alerte pentru gradul de ocupare a camerei, senzori de mediu și multe altele.
  • Suita de aplicații DNA Spaces Back to Business oferă analize ale locației și informații despre comportamentul utilizatorilor. Prin intermediul unor funcții precum rapoarte de proximitate și monitorizarea densității și a traficului în timp real și conform datelor istorice, clienții Cisco Catalyst și Meraki wireless pot implementa DNA Spaces în mai puțin de 30 de minute, cu un impact imediat asupra afacerii. De la lansarea lor, aplicațiile DNA Spaces Back to Business au fost implementate în peste 50.000 de locații de business.
  • Platforma în cloud Cisco Meraki include camere inteligente MV pentru monitorizarea securității, pentru a proteja angajații, spațiile de lucru, infrastructura critică și activele sensibile. Folosind Meraki MV și Cisco DNA Spaces, managerii de clădiri pot observa prezența în timp real și au acces la date acționabile, pentru a pune la dispoziție spații mai sigure și mai productive. Noii senzori Meraki MT oferă informații de mediu în timp real, de la temperatură la umiditate, până la uși și dulapuri deschise/închise.
  • Cisco Industrial Asset Vision ajută companiile să simplifice monitorizarea activelor și a facilităților cu ajutorul senzorilor IoT. Pentru a se asigura că lucrătorii sunt în siguranță, monitorizarea la distanță oferă date în timp real atât din mediul IT, cât și din mediul industrial și permite organizațiilor să cunoască locațiile angajaților și să minimizeze contactul. În plus, datele acționabile din spațiile de birouri și active contribuie la o gestionare mai bună a performanței echipamentelor de rețea și asigură o mai bună mentenanță.
  • Workplace Zero Trust pentru rețelele industriale. Securitatea IT și OT (Operational Technology) sunt aduse la nivelul următor pentru organizațiile care vor să își protejeze operațiunile, permițând în același timp accesul la distanță și la aplicații cloud în mediile industriale. Utilizează Cisco Cyber Vision și Cisco ISE/DNA Center pentru a crea zone de producție securizate și pentru a se asigura că politicile de securitate nu perturbă procesele industriale, oferind un acces sigur la rețea și bazat pe identitate pentru utilizatori și dispozitive.

Soluții securizate pentru forța de muncă la distanță

  • Cisco Secure Remote Worker este o soluție de securitate simplă, scalabilă și integrată, care protejează forță de muncă la distanță. Verifică identitatea tuturor utilizatorilor înainte de a acorda acces la aplicațiile de companie cu Cisco Secure Access by Duo; permite accesul securizat la rețeaua organizației pentru orice utilizator, de pe orice dispozitiv, în orice moment, în orice locație cu Cisco AnyConnect Mobility Client (VPN); coordonează apărarea împotriva amenințărilor cu Cisco Umbrella pentru securitatea pe internet, cu Cisco Secure Email pentru protecția prin e-mail și Secure Endpoint pentru securitatea la nivel de terminale. Această soluție face parte din platforma cloud integrată, Cisco SecureX.
  • Cisco Managed Remote Accessde la Cisco Customer Experience (CX) oferă organizațiilor expertiza necesară pentru a se asigura că forța de muncă de la distanță sau hibridă este protejată pe termen lung. Cu Cisco Managed Remote Access, organizațiile pot beneficia de ajutorul experților Cisco CX nu numai pentru a construi și extinde VPN-uri în întregul ecosistem, ci și pentru a beneficia de servicii de administrare și supraveghere gestionate de Cisco.
  • Soluțiile de colaborare pentru Secure Remote Workoferă unei forțe de muncă hibride și angajaților care lucrează de la distanță servicii de apeluri, întâlniri și mesaje. Organizațiile pot susține echipele să comunice în siguranță, să creeze și să itereze idei – lucrând sincronizat cu aplicațiile preferate. Cele mai recente inovații Webex creează experiențe personalizate, prin intermediul layout-urilor personalizate, funcțiilor avansate de apelare și Webex Assistant pentru traducere în timp real, preluare automată de notițe și multe altele.
Te-ar mai putea interesa și
Ce se întâmplă pe piața de energie? Petrom, unul dintre marii producători ai țării, cumpără agresiv electricitate pentru anul următor
Ce se întâmplă pe piața de energie? Petrom, unul dintre marii producători ai țării, cumpără agresiv electricitate ...
Petrom, unul dintre producătorii semnificativi de energie electrică ai țării, este în ultimul timp în poziția de cumpărător de energie electrică, cu livrare în viitor, potrivit datelor de......
Șeful Daimler despre Mercedes-Benz EQS, fratele electric al S-Klasse: Segmentul de top promite cea mai bună marjă de profit
Șeful Daimler despre Mercedes-Benz EQS, fratele electric al S-Klasse: Segmentul de top promite cea mai bună marjă de profit
Ola Kallenius, CEO al grupului german Daimler, consideră că modelul EQS, fratele electric al Clasei S, va aduce profit ...
Stabilirea rezidenţei fiscale la plecarea şi sosirea în România: ce chestionare trebuie să trimiteţi la Fisc şi de ce contează unde aveţi centrul intereselor vitale
Stabilirea rezidenţei fiscale la plecarea şi sosirea în România: ce chestionare trebuie să trimiteţi la Fisc şi de ...
Chestionarul pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanei fizice la sosirea în România trebuie trimis la Fisc de către ...
Iranul denunţă ”terorism nuclear” împotriva unei fabrici de îmbogăţire a uraniului
Iranul denunţă ”terorism nuclear” împotriva unei fabrici de îmbogăţire a uraniului
Şeful Organizaţiei pentru Energie Atomică din Iran (OIEA), Ali-Akbar Salehi, a descris duminică drept "terorism nuclear" ...