Citi îl numește pe Gabriel Apostol în funcția de director divizie companii multinaționale pentru România

Citi a anunțat numirea lui Gabriel Apostol în funcția de director divizie clienți companii multinaționale (Global Network Banking) pentru România. În acest rol, Gabriel Apostol va fi responsabil de creșterea diviziei Citi dedicate companiilor multinaționale mari și mijlocii ce operează în România. El se alătură, de asemenea, comitetului de management Citi România, având un rol strategic în conducerea și dezvoltarea băncii.   
Gabriela Ţinteanu - mie, 17 apr. 2024, 09:48
Citi îl numește pe Gabriel Apostol în funcția de director divizie  companii multinaționale pentru România

În linie cu strategia Citi de a fi partenerul bancar preeminent pentru instituțiile cu nevoi transfrontaliere, divizia Global Network Banking sprijină clienții corporativi cu ambiții globale, care caută să acceseze noi piețe și să crească. Echipa Global Network Banking lucrează cu clienți corporativi dintr-o varietate de sectoare, facilitându-le accesul la suita completă de produse ale băncii, inclusiv soluțiile de administrare a lichidităților, instrumente financiare pentru comerț internațional sau finanțări.

„Din poziția unei bănci globale, continuăm să ne valorificăm resursele și experiența pentru a ajuta clienții și comunitatea să rezolve marile provocări cu care se confruntă zi de zi, fie că e vorba despre securitate energetică, finanțare sustenabilă, infrastructură sau reziliența lanțului de aprovizionare. Strategia noastră este de a consolida relațiile cu clienții existenți, dar și de a adăuga nume noi. Cu acest obiectiv, ne ajutăm clienții să devină mai eficienți, mai rezilienți și să avanseze în procesele de digitalizare. De asemenea, vedem un flux constant de companii multinaționale care investesc în România și suntem de regulă prima opțiune de partener bancar pentru acestea, având în vedere prezența noastră globală combinată cu experiența locală. Gabriel Apostol aduce în această poziție o experiență valoroasă și o abordare centrată pe client, ce vor ajuta Citi să rămână un partener de încredere”, a declarat Samir Karia, directorul general al Citi România, despre numirea lui Gabriel Apostol în noul rol.

Citi este partenerul bancar ales de multinaționalele din România, având o poziție de lider pe segmentul de piață al companiilor globale mari cu operațiuni locale. Divizia locală a băncii dedicată multinaționalelor a înregistrat o creștere de două cifre în ultimii ani.

Gabriel Apostol are peste 27 de ani de experiență în sectorul bancar, iar pe ultimii 20 i-a petrecut în cadrul Citi ocupând mai multe roluri în corporate banking, cel mai recent ca și Senior Banker pentru un portofoliu de companii multinaționale. Anterior, a fost director comercial regional la BRD – Groupe Société Générale, iar în perioada de început a carierei a acoperit o serie de alte poziții în zonele de credit și management de relații cu clienții.

 

Te-ar mai putea interesa și
„Autostrada Ford” – DEx12: Mobilizare bună a UMB pe șantierul tronsonului 4 – CNAIR VIDEO
„Autostrada Ford” – DEx12: Mobilizare bună a UMB pe șantierul tronsonului 4 – CNAIR VIDEO
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat vineri imagini cu șantierul tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești (DEx12). Potrivit CNAIR, mobilizarea......
Gazele naturale se scumpesc pe piețe în România și în Europa. Care este cauza
Gazele naturale se scumpesc pe piețe în România și în Europa. Care este cauza
Prețul gazelor naturale tranzacționat pe piața pentru a doua zi de la București a crescut semnificativ, în linie cu ...
Au început să producă într-o sufragerie, iar acum, după 30 de ani, au rulaje de 35 de milioane euro din vânzarea de etichete. Povestea de business a unei familii de români
Au început să producă într-o sufragerie, iar acum, după 30 de ani, au rulaje de 35 de milioane euro din vânzarea de ...
Rottaprint, prima tipografie flexografică cu acționat 100% românesc, înființată de familia Nechita-Rotta în urmă ...
Tribunalul ICC interzice Gazprom să apeleze la instanţele ruseşti pentru disputele cu companiile europene
Tribunalul ICC interzice Gazprom să apeleze la instanţele ruseşti pentru disputele cu companiile europene
Un tribunal al Camerei Internaţionale de Comerţ (ICC) a interzis grupului Gazprom să continue în Rusia procedurile judiciare ...