Cîţu anunţă o nouă campanie de promovare a vaccinării anti-COVID 19

Premierul Florin Cîţu a declarat că Guvernul României va începe o nouă campanie pentru a convinge populaţia care nu s-a vaccinat încă să o facă şi cum ne ajută acest lucru să revenim la normalitate. Noua campanie va avea o componentă emoţională mai "consistentă".
Ion Dobreanu - joi, 27 mai 2021, 12:07
Cîţu anunţă o nouă campanie de promovare a vaccinării anti-COVID 19

Cele mai importante declaraţii:

Vor fi 11 spoturi care vor fi difuzate la televiziuni.

Fondurile pentru campanie nu au fost suportate de Guvern şi au venit exclusiv din alte surse.

Vaccinarea este un bun comun al tuturor care ne poate ajuta să revenim la normalitate.

Vaccinarea este cea mai bună soluţie pentru a avea o vacanţă liniştită.

Prim-ministrul Florin Cîţu a prezentat, joi, un spot în care evidenţiază beneficiile vaccinării anti-COVID, pe care îl va posta pe pagina sa de Facebook, menţionând că îi provoacă şi pe ceilalţi membri ai Cabinetului să procedeze la fel.

Precizările au fost făcute, joi, la Palatul Victoria, în debutul evenimentului de lansare a campaniei de informare publică privind vaccinarea împotriva COVID-19.

„Ca să înţelegeţi că inclusiv eu, ca premier, am vrut să le arăt românilor ce înseamnă vaccinul pentru mine… Nu este un spot care o să fie difuzat la televizor, o să fie doar pe pagina mea, dar şi eu am participat la această campanie, ca să înţeleagă toţi românii ce mi-a lipsit şi mie în această perioadă. (…) Nu o să fie la tv, o să fie doar pe pagina mea de Facebook, dar şi eu am intrat în această campanie, am provocat colegii din Guvern, liderii coaliţiei şi extind această provocare tuturor românilor. Ar trebui să ne spună toţi ce conţine vaccinul pentru ei, în acest context. Iar referitor la colegii mei, ştiu că avem câteva filmări inedite, le veţi vedea în zilele următoare. Fiecare ministru va posta câte un clip pe pagina personală”, a declarat Cîţu.

În acest videoclip, premierul apare într-o cafenea, la masă. El vorbeşte despre avantajele imunizării şi îi îndeamnă pe miniştri să posteze clipuri similare.

„Ce conţine vaccinul? Normalitate. Să pot să îmi beau cafeaua, alături de prieteni, aici la interior. Să nu mai depindem de mască, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji. Dar mai ales să pot să îmi văd familia în siguranţă”, a spus el.

Campania de informare lansată joi va conţine 11 spoturi, care vor fi difuzate în mass-media, fiind vorba atât despre clipuri cu un mesaj general, cât şi destinate unor categorii de public ţintă. Premierul a menţionat că aceste spoturi vor fi difuzate la radio, tv şi în mediul online pentru cel puţin şase luni.

Cîţu a subliniat că această campanie de comunicare a fost realizată fără costuri din partea Guvernului, cu sprijinul UNICEF.

„Guvernul nu a plătit nici pentru conceptul creativ, nici pentru partea de producţie – şi acestea au fost donate. Nici pentru partea de difuzare în mass-media, pentru că este o campanie de informare publică, de interes naţional”, a arătat premierul.

Te-ar mai putea interesa și
Cele mai mari universităţi bucureştene vor începe cursurile în format hibrid
Cele mai mari universităţi bucureştene vor începe cursurile în format hibrid
Marile universităţi bucureştene vor începe cursurile semestrului I din noul an de învăţământ în format hibrid - online şi cu prezenţă fizică, cu respectarea măsurilor de protecţie......
Cum fac fondurile bani pentru investitorii lor. Cazul Evergent Investments și acțiunile la Nuclearelectrica
Cum fac fondurile bani pentru investitorii lor. Cazul Evergent Investments și acțiunile la Nuclearelectrica
Prin vânzarea a jumătate din pachetul SN Nuclearelectrica în luna iunie a acestui an, EVERGENT Investments a încasat ...
Capcanele comunicării digitale cu Fiscul. Ce trebuie să știm despre Spațiul Privat Virtual (SPV)
Capcanele comunicării digitale cu Fiscul. Ce trebuie să știm despre Spațiul Privat Virtual (SPV)
Începând cu data de 1 martie 2022, contribuabilii vor fi obligați să se înroleze în Spațiul Privat Virtual (SPV), ...
Bucureşti a intrat pe „ROŞU” – Rata de infectare a crescut la 3,3 la mia de locuitori. Ce restricţii se pregătesc
Bucureşti a intrat pe „ROŞU” – Rata de infectare a crescut la 3,3 la mia de locuitori. Ce restricţii ...
RESTRICŢII BUCUREŞTI - Rata de infectare în Capitală a crescut peste 3 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Asta ...