City Grill deschide berăria Becker Brau pe 1 mai

Grupul City Grill, controlat de omul de afaceri Dragoș Petrescu, redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, amplasată în zona Rahova – Uranus. Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro și face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante în clădiri de prestigiu. 
Răzvan Zamfir - vin, 19 apr. 2019, 02:02
City Grill deschide berăria Becker Brau pe 1 mai

Noul restaurant va funcționa începând din 1 Mai cu o echipa de 100 persoane și poate găzdui până la 500 de oaspeți, în interior și pe terasa. 

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucătăriei tradiționale românești, interpretate în stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. 

„Fripturile și preparatele gătite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa în oraș. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berărie gastronomică, adică acel loc special în care poți îmbina experiența și atmosfera dintr-o berărie, cu plăcerea unor mâncăruri savuroase dintr-un restaurant tradițional românesc. Desigur că nu putea lipsi berea Becker Brau, produsă pentru prima dată aici în 1996, dar nici concepte moderne de bere la halbă, precum Ursus Tank. Adăugăm atmosfera, serviciile foarte bune și buna dispoziție și avem ingredientele pentru a crea o noua destinație pe harta orașului”, spune Daniel Mischie, CEO City Grill.

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei, în incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. În 1996, Becker Brau, deschisă de Christian Becker, devenea prima și singura berărie cu bere craft din București. De la început, berea artizanală produsă aici a combinat rețeta germană de la 1516 cu tehnica modernă obținând astfel o bere 100% naturală, fără aditivi, nepasteurizată.

Intrată într-un con de umbră în ultimii ani, berăria a fost preluată de grupul City Grill și va fi redeschisă publicului larg pe 1 Mai, după finalizarea procesului de renovare și reamenajare. Deschiderea este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza clădiri cu notorietate, istorie sau încărcătură emoțională pentru public, în București și orașe mari din țară.

Creștere de 20% în primele 3 luni

Bugetul total alocat pentru investiții de companie în 2019 se situează la peste 3,5 milioane euro, iar planul de extindere al grupului este sprijinit și de rezultatele financiare ale primelor trei luni ale lui 2019. Astfel, primul trimestru s-a încheiat cu o cifră de afaceri de 7,5 milioane de euro, în creștere cu aproape 20% față de perioada similară din 2018.

În contextul menținerii constante a valorii medii a bonului, dinamica pozitivă s-a datorat creșterii numărului de clienți, atât prin fidelizare în cadrul programului Out4Food, cât și atragerea unui public nou, pe fondul notorietății restaurantelor din grup.

City Grill are peste 1.350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate și este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. De asemenea, City Grill, fondat în 2004, opereaza in prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ghiţă, SNN: Proiectul SMR din România va beneficia de cel mai înalt nivel de securitate nucleară şi robusteţe tehnologică
Ghiţă, SNN: Proiectul SMR din România va beneficia de cel mai înalt nivel de securitate nucleară şi robusteţe tehnologică
Proiectul SMR din România va beneficia de cel mai înalt nivel de securitate nucleară şi robusteţe tehnologică, a declarat directorul general al societăţii Nuclearelectrica, Cosmin Ghiţă,......
Parlamentul European a adoptat un plan de şase miliarde de euro pentru Balcani
Parlamentul European a adoptat un plan de şase miliarde de euro pentru Balcani
Parlamentul European a adoptat miercuri planul de creştere de şase miliarde de euro pentru Balcani anunţat în toamnă, ...
Managerii de HR – recrutaţi cu salarii nete lunare între 3.000 şi 5.000 euro, iar Managerii de Logistică – între 2.500 şi 4.000 euro – Sorin Roibu, Managing Partner la firma de recrutare Arthur Hunt România INTERVIU
Managerii de HR – recrutaţi cu salarii nete lunare între 3.000 şi 5.000 euro, iar Managerii de Logistică – ...
"În general, la o schimbare de job a middle managerilor, creșterea ajunge, în medie, la 10-15%. În cazul în care este ...
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Marex Technology DOO Belgrade, filiala sârbească a grupului polonez care activează pe piața soluțiilor de epurare a ...