1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Clădirea care a ars pe Virtuţii aparţine unui irakian

Clădirea ar aparţine companiei Instant Group administrată de cetăţeanul irakian Taha AL Borayashi care mai deţine şi hotelul de trei stele Samaa în Bucureşti. Chiriaş al clădirii apare compania Kwizda Agro.

12 iul, 2012 | ECONOMICA.net

Contactaţi de ECONOMICA.NET, reprezentanţii firmei care a dezvoltat clădirea de birouri spun că aceasta era închiriată în totalitate. Suprafaţa închiriabilă a clădirii este de circa 3.500 mp.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, la ultimele două etaje ale clădirii de birouri din sectorul 6 al Capitalei, pe Şoseaua Virtuţii, nefiind anunţate victime, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile. Persoanele aflate în incinta clădirii au fost evacuate. Nimeni nua fostrănit. Reprezentantul pompierilor a declarat că la ultimele două etaje ale clădirii s-au auzit explozii succesive. Acolo erau depozitate tehnică de calcul şi mobilier, scrie Gândul. Cauza incendiului este încă necunoscută.

Persoanele care erau prezente în clădire au ieşit singure în momentul izbucnirii incendiului. Nu există victime, a explicat directorul adjunct al ISU Bucureşti, Viorel Nemeş.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti a trimis o echipă la incendiul de pe Şoseaua Virtuţii, pentru a verifica dacă sunt angajaţi afectaţi, a declarat pentru MEDIAFAX inspectorul general al ITM, Constantin Bujor.

El a precizat că deocamdată nu are informaţii privind angajaţi care ar fi fost răniţi în urma incendiului, însă o echipă a ITM Bucureşti va face verificări la faţa locului.

Clădirea aparţine unui cetăţean irakian Taha AL Borayashi care mai deţine şi un hotel în Bucureşti.  Ultimul chiriaş al clădirii a fost compania Kwizda Agro. Clădirea de birouri de pe Şoseaua Virtuţii de la 19 D a fost folosită în trecut şi de eMAG, cel mai mare magazin online.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO