1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Claudiu Săftoiu, cele mai mari şanse la şefia CA al TVR, care revine PNL după negocieri

PNL a obţinut, la negocierile cu PSD, preşedinţia Consiliului de Administraţie al TVR, cel mai probabil postul urmând să îi revină lui Claudiu Săftoiou, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

25 iun, 2012 | Mediafax

În urma negocierilor, ACD primeşte trei posturi în CA al TVR, dintre care două revin PNL, iar unul revine PC.

Astfel, pentru cele două locuri ale PNL sunt nominalizaţi, ca titulari, Claudiu Săftoiu şi Lucia Hossu-Longin, iar ca supleanţi, Dida Drăgan şi Stejărel Olaru, au declarat sursele.

PC o va nominaliza, ca titular, pe Irina Radu.

Postul de preşedinte director-general al TVR revine, ca urmare a negocierilor, PNL.

Deţinătorul acestui post urmează să fie ales dintre titularii propuşi de PNL, cele mai mari şanse avându-le Claudiu Săftoiu, au precizat, pentru MEDIAFAX, sursele politice.

Parlamentul se va reuni, marţi, în şedinţă comună, pentru validarea membrilor Consiliului de Administraţie al Televiziunii Române.

Consiliul de Administraţie al TVR cuprinde 13 persoane, desemnate prin votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor. Preşedintele Consiliului de Administraţie este numit de Parlament, pe o perioadă de 4 ani.

PDL nu va avea niciun reprezentant în noul Consiliu de Administraţie al TVR, conform deciziei luate, luni, de majoritatea liderilor de grupuri parlamentare, care au stabilit că în CA vor fi câte trei reprezentanţi de la PSD şi PNL şi câte unul de la UDMR şi UNPR.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO