Clienții KRUK fac economii înainte de Crăciun

Luna decembrie este considerată luna cadourilor, dar se poate traduce și prin luna cu cele mai mari cheltuieli. Din punct de vedere financiar, este o lună dificilă. Presiunii achitării cheltuielilor gospodărești i se adaugă și cea de a face mici bucurii celor dragi, de a le cumpăra cadouri, de a avea o masă cu preparate specifice Crăciunului, petrecerea de Revelion, etc. Companii precum KRUK România au înțeles provocarea românilor: a lansat concursul „Calendarul cu suprize” care se desfășoară în perioada 1-22 decembrie 2022.
Ion Dobreanu - lun, 12 dec. 2022, 15:55
Clienții KRUK fac economii înainte de Crăciun

Firma KRUK România SRL îi ajută pe români să facă economii

Românii cu datorii la această companie de management al creanțelor pot face economii de Crăciun. Firma KRUK România SRL a lansat un nou concurs pe platforma eKRUK, unde clienții își gestionează singuri datoria. Aceștia se pot înscrie în concurs doar dacă plătesc datoria online, amiabil. Regulamentul este disponibil pe eKRUK. Participanții au șansa de a câștiga în fiecare zi premii sub formă de vouchere de cumpărături din hypermarketurile Kaufland. Valorile premiilor sunt cuprinse între 500 – 2000 lei. De Moș Nicolae premiul este în valoare de 1000 lei, iar premiul cel mare de pe 22 decembrie este de 2000 lei. În rest, premiile zilnice sunt în valoare individuală de 500 lei.

Nu pot participa la concurs clienții a cărar datorie este procesul de executare silită. Totuși, pe această pagină se prezintă soluții inclusiv pentru ei. Dacă se grăbesc și opresc procedura de executare silită, semnează un angajament de plată și plătesc online datoria, ar putea participa la concurs.

Clienții KRUK România primesc consiliere de la reprezentanții companiei pentru a găsi soluții personalizate și a fi cât de curând fără datorii. Contactând compania, pot afla și despre alte oportunități de economisire pe care le au la dispoziție. Cum ar fi programul „Dorințe Împlinite”. Odată cu semnarea angajamentului de plată, clienții pot adera la acest program prin care sunt recompensați pentru fiecare plată efectuată. Clienții înscriși în program primesc puncte de fiecare dată când plătesc rata lunară, dar și puncte bonus după ce plătesc mai multe luni consecutiv. Aceste puncte se transformă în bani cu care pot achiziționa vouchere de cumpărături de la partenerii cu oferte. Practic, în loc să plătească folosind bani din venitul lunar, plătesc cu banii economisiți la KRUK.

În concluzie, KRUK le oferă clienților săi mai multe modalități de a economisi bani, cât timp aceștia își asumă responsabilitatea de a-și plăti datoriile:

Concursuri dedicate clienților care plătesc online

Concursurile sunt anunțate:

– prin e-mail cu condiția ca aceștia să-și fi actualizat datele de contact;

– prin notificări în contul lor eKRUK dacă au ales să își facă un cont în platformă;

– pe site-ul oficial e-kruk.ro.

Discount-uri și reduceri

Aceste reduceri și discount-uri sunt anunțate în platforma eKRUK sau se pot solicita informații angajaților companiei. Plata integrală a datoriei aduce cu sine un discount atrăgător, clienții economisind astfel bani. Mai sunt și alte oportunități de economisire de care pot afla contactând compania.

Programul de loializare

Programul „Dorințe Împlinite” prezentat anterior are la bază platforma Benefit unde clienții își creează cont după ce semnează acordul de aderare, odată cu angajamentul de plată. În contul lor Benefit pot verifica economiile acumulate, găsesc lista de parteneri de unde pot cumpăra vouchere, etc.

Te-ar mai putea interesa și
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub controlul gigantului energetic rus de stat Gazprom, a anunţat şeful......
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...