1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Clujul vrea sa cumpere 22 de tramvaie noi, iar Ploieştiul 50 de autobuze

Primăria Cluj-Napoca a publicat ieri în SEAP anunţul pentru achiziţionarea a 22 de tramvaie noi. Şi Primăria Ploieşti a publicat tot ieri în SEAP un alt anunţ pentru achiziţionarea a 50 de autobuze noi Euro VI.

11 feb, 2018 | ECONOMICA.net

Valoarea estimată a contractului cadru pe patru ani scos la licitaţie în Cluj este de 190 milioane lei fără TVA, anunţă Asociaţia Metrou Uşor.

Lungimea maximă a unui tramvai va fi de 32 metri, având în vedere lungimea peroanelor şi a spaţiilor din halele de revizie CTP.

Proiectul va fi finantat cu 85% fonduri europene, 13% buget naţional si 2% buget local. Crtiteriile de atribuire vor fi preţul (80%), capacitatea călătorilor transportaţi (10%) şi garanţia extinsă peste cei 5 ani ceruţi (10%).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare va fi 19 martie, iar atribuirea contractului este preconizată pentru sfârşitul lunii iunie.

Durata acordului cadru scos la licitaţie de Primăria Ploieşti este de doi ani cu o valoare maximă estimată de 41,39 milioane lei fără TVA.

Autobuzele vor avea o lungime de 12 metri (+/- 0.5m) şi podea complet coborâtă. 

Criteriile de atribuire vor fi preţul (70%), consumul de combustibil (10%), impactul operaţional energetic şi de mediu (10%) şi garanţia mai mare de 36 de luni (10%).

Termenul maxim pentru primirea ofertelor va fi 21 martie, iar atribuirea contractului este prevăzută pentru sfârşitul lunii iunie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO