1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

After Business

CM 2014: 19% dintre francezi susţin că Franţa poate câştiga Cupa Mondială din Brazilia - sondaj L'Equipe

Un francez din cinci consideră că echipa reprezentativei de fotbal a Franţei poate câştiga Cupa Mondială din Brazilia, potrivit unui sondaj realizat pentru cunoscuta publicaţie de sport L'Equipe şi dat publicităţii luni, transmite lepoint.fr

30 iun, 2014 | Agerpres

La întrebarea 'consideraţi că echipa Franţei va fi câştigătoare?', 19% din persoanele intervievate au răspuns afirmativ. 'Cota reprezentativei Franţei a crescut cu 15 puncte în rândul francezilor interesaţi de fotbal. Cei care cred în câştigarea trofeului reprezintă în prezent 19%, faţă de numai 4% cât era încrederea după primul meci, cu reprezentativa Hondurasului', subliniază cotidianul de sport amintit.

Franţa înfruntă luni reprezentativa Nigeriei, în cadrul optimilor de finală şi doar 8% dintre cei intervievaţi consideră că elevii lui Didier Deschamps se vor opri în această seară din aventura braziliană.

Cei mai mulţi dintre francezii chestionaţi, 36%, vor ca Franţa să întâlnească în sferturile de finală ale competiţiei reprezentativa a Germaniei.

Procentul de simpatie al francezilor pentru echipa naţională de fotbal a Franţei a ajuns acum la 75%, cu un vârf de 92% în rândul iubitorilor de fotbal.

Sondajul a fost realizat în perioada 27-28 iunie, după ce Franţa ocupase primul loc în grupă în urma celor trei meciuri disputate (3-0 cu Honduras; 5-2 cu Elveţia şi 0-0 cu Ecuador), pe un eşantion reprezentativ de 1.005 persoane.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO