1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

CN Poşta Română vrea să deschidă mai multe hub-uri la nivel la naţional

Compania Naţională Poşta Română are în planul de investiţii pentru anul 2019 deschiderea mai multor hub-uri de sortare a trimiterilor poştale în ţară, unul dintre acestea urmând să fie la Arad, a anunţat vineri directorul general al companiei, Mircea Tudosie.

09 noi, 2018 | Agerpres

"Iniţial, Aradul nu figura între localităţile unde urma să deschidem aceste hub-uri însă, în urma analizei făcute împreună cu directorul general adjunct al companiei, Beniamin Vârcuş (originar din Arad. n.red.) am ajuns la concluzia că este o oportunitate să deschidem şi aici un hub de sortare a corespondenţei şi a coletelor, atât pe zona internă, cât şi pe zona externă. Pe lângă Arad, alte hub-uri de sortare a trimiterilor poştale se vor deschide la Bucureşti - unul pe zona internă şi unul pe zona internaţională, Cluj- Napoca şi, cred, Iaşi, valoarea totală a investiţiilor fiind estimată la 5 milioane de euro", a declarat presei, la Arad, Mircea Tudosie.

Acesta a mai spus că anul viitor Compania Naţională Poşta Română intenţionează să îşi diversifice activitatea, urmând să deschidă case de schimb valutar în oficiile mari, să intre în zona de imobiliare, în zona de servicii financiare exclusive, precum şi alte direcţii non-poştale.

"Aşa cum mai am spus, anul 2019 este pentru Compania Poşta Română un an al investiţiilor, care trebuie mai întâi făcute şi apoi să îşi arate profitabilitatea. Banii se fac cu bani. Considerăm că spre sfârşitul anului 2019 o bună parte din investiţii vor fi deja aprobate, unele dintre acestea urmând să poată fi văzute şi în teritoriu, în oficiile poştale", a mai spus Tudosie.

În ceea ce priveşte plata pensiilor pe card, lucru dorit de ministrul de Finanţe, directorul general al Poştei Române apreciază că acest lucru este normal, pentru că şi compania trebuie să reducă cheltuielile la toate nivelurile.

"Problema o constituie însă zona rurală, unde trăiesc mai bine de jumătate dintre pensionarii din România şi unde posibilitatea de a-şi lua pensia pe card nu există. Dar este posibil ca în curând să venim noi cu o surpriză, să emitem un card al Poştei Române, pe care aceşti pensionari îşi vor putea depune pensia. Mai avem în vedere introducerea şi de alte produse noi şi astfel să recuperăm o parte din veniturile pe care le realizăm în prezent prin plata pensiilor de către factorii poştali", a adăugat Mircea Tudosie.

Directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română s-a aflat vineri la Arad, pentru a lua parte la inaugurarea unui nou ghişeu poştal, într-un mall din oraş.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO