1EUR = 4.7592 RON | Bucureşti 25 º

News

CNADNR a scos la licitaţia construcţie centurilor din Buşteni şi Comarnic

Compania de Autostrăzi a anunţat joi demararea licitaţiilor pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la variantele de ocolire a oraşelor Comarnic şi Buşteni.

26 noi, 2015 | ECONOMICA.net

CNADNR a scos la licitaţie lucrările pentru Proiectare şi execuţie Varianta de Ocolire Buşteni: Obiectiv 1 Buşteni Sud, km 0+000-km 1+020" şi "Proiectare şi execuţie Varianta de Ocolire Comarnic: Obiectiv 1: km 0+000-km 2+850", potrivit unui anunţ de presă.

În primul caz, cel al şoselei de centură a oraşului Buşteni, lucrările vor fi gata în nouă luni, dintre care trei proiectarea şi şase execuţia, iar pentru varianta de ocolire a oraşului Comarnic, lucrările vor dura şapte luni: trei proiectarea şi patru execuţia. Ambele dumuri vor avea o perioadă de garanţie de doi ani. Termenul de depunere a ofertelor pentru cele două contracte este 22, respectiv 21 decembrie 2015.

Pentru Buşteni, valoarea estimată a contractului de 17,9 milioane lei, fără TVA, include şi suma de 510.000 lei fără TVA reprezentând cheltuieli diverse şi neprevăzute în procent de 3%.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO